Καμία απάντηση δεν πήρε ο Ι.Μαστροκούκος στην αναφορά του για προσλήψεις ημετέρων από «Πολυδραστική» και ΑΝΕΚ (video)

261

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος για το αίτημα που υπέβαλε στην «Πολυδραστική» ¨και στην ΑΝΕΚ με κοινοποίηση στο Δήμαρχο, να του γνωρίσουν ποιες προσλήψεις προσωπικού έγιναν.

Απαντώντας σε ερώτηση αν έλαβε κάποιο έγγραφο όπως δήλωσε δημόσια ο Δήμαρχος, ο Ι.Μαστροκούκος είπε:

Όχι. Ο δήμαρχος δεν έδωσε απάντηση .Άκουσα κι εγώ τη συνέντευξη του ότι ετοίμασε το έγγραφο και μου το έχει στείλει με τα πρόσωπα με τα οποία έχουν προσληφθεί  σε διάφορους Οργανισμούς του Δήμου, χωρίς να υπάρξει πουθενά καμία σχετική ανακοίνωση. Επειδή αυτή την περίοδο του covid-19 ήταν κλειστοί δεν είχαμε ούτε πρόσβαση ούτε ενημέρωση, όμως ακούμε διάφορα δεξιά και αριστερά χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα της σωστής γνώσης για να μη λέει ότι θέλει ο καθένας,

 Έχω στείλει μία επιστολή όπου ζητούμε να μας απαντήσουν όλη αυτή τη φημολογία που διαχέεται στην Καλυμνιακή κοινωνία περί βολέματα ημετέρων μεταξύ τους, συγγενών ,φίλων σε διάφορες Υπηρεσίες των Οργανισμών των Δήμων .

Αυτή την απαντητική επιστολή τη θέλουμε ,δεν μπορεί να ασχολούνται με όλα τα άλλα εκτός από αυτό ,διότι οι ημέρες δεν είναι μόνο πονηρές αλλά και πολύ δύσκολες .

Η ανεργία ιδίως αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας ,λόγω του ότι η Κως δεν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τα ξενοδοχεία και ο κόσμος ψάχνει τρόπους για επιβίωση και δεν μπορεί να ακούει ότι βολεύονται ημέτεροι, συγγενείς και φίλοι και οι άλλοι άνθρωποι να μην μπορούν να βρουν μεροκάματο.

Εμείς λοιπόν λόγω της θεσμικής μας θέσης γινόμαστε αποδέκτες αυτών των παραπόνων και πρέπει να γνωρίζουμε και να απαντάμε συγκεκριμένα και αυτό θα πράξουμε.

Περιμένω λοιπόν από το Δήμαρχο να μου στείλει την απαντητική επιστολή.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς

6-7-2021 Καμία απάντηση από τον Δήμαρχο στον Ι.Μαστροκούκο περί προσλήψεων συγγενών και ημετέρωνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός