Καμία μέριμνα για άτομα με κινητικά προβλήματα στην παραλία στα Κασόνια. Πήγαν τα αμαξίδια χωρίς να τοποθετηθεί ο ειδικός διάδρομος(video)

339

Πριν 40 ημέρες περίπου το kalymnos-news.gr είχε παρουσιάσει σχετικό ρεπορτάζ απ’ την παραλία στα Κασόνια επισημαίνοντας ότι δεν είχαν τοποθετηθεί οι  ειδικοί  διάδρομοι με τον εξοπλισμό ούτε τα ειδικά αμαξίδια  που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια, για την πρόσβαση των ΑμεΑ και των ατόμων με κινητικά προβλήματα στην παραλία .

 Σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 βρεθήκαμε στην παραλία  και διαπιστώσαμε ότι μεταφέρθηκαν και δύο αμαξίδια, τα οποία όμως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αφού δεν τοποθετήθηκε ο ειδικός διάδρομος πάνω στον οποίο θα μπορούσαν να κινηθούν για να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα.

Ο Ιουλιος τελειώνει σε 2 ημέρες και οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Αρχής δεν έδειξαν μέχρι τώρα καμία μέριμνα και κανένα ενδιαφέρον για να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη κι εύκολη πρόσβαση ατόμων με προβλήματα κινητικότητας.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε στο φακό του kalymnos-news.gr συμπολίτης μας, παντρεμένος με Καλυμνιά που εδώ και 40 χρόνια έρχεται τα καλοκαίρια στην Κάλυμνο. Κάθε χρόνο και χειρότερα όπως τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη των ειδκών διαδρόμων

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέτυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

29-7-2021 Χωρίς την απαραίτητη υποδομή εκ μέρους του Δήμου για ΑΜΕΑ, η παραλία στα ΚασόνιαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός