Λίγο πριν την ολοκλήρωση του “ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ” στα Βασιλικά Καλύμνου κηρύχθηκε έκπτωτη η ανάδοχος Εταιρεία –Περιήγηση στους χώρους(video)

1073

 Η χθεσινή  απόφαση να κηρυχθεί έκπτωτη η ανάδοχος Εταιρεία που κατασκευάζει το νέο «ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ» στα Βασιλικά Καλύμνου έφερε τον φακό του kalymnos-news.gr σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 , για μία επιτόπια καταγραφή όλων των χώρων, προκειμένου οι αναγνώστες μας να έχουν μία πλήρη εικόνα, για το σημείο που βρίσκεται το έργο,

Οι περισσότεροι χώροι έχουν ολοκληρωθεί ,ενώ στους υπόλοιπους εναπομένουν ελάχιστες εργασίες σε εκκρεμότητα. Επίσης παρά την απόφαση  να κηρυχθεί έκπτωτη η ανάδοχος Εταιρεία τα συνεργεία της συνεχίζουν να εργάζονται.

Αν και το έργο  βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης, λήφθηκε απόφαση με την οποία κηρύσσεται έκπτωτη η ανάδοχος Εταιρεία «3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ». Μία όχι καλή εξέλιξη που δημιουργεί αβεβαιότητα ,εμπλοκή και καθυστερήσεις στην παράδοση του έργου σε περίπτωση που οι  δύο πλευρές προσφύγουν στα δικαστήρια για την επίλυση των διαφορών που έχουν προκύψει.

Παραθέτουμε του λόγους που αναφέρονται στην απόφαση από τη Διευθύνουσα Υπηρεσία και τις εργασίες που εκκρεμούν

Α. Στις 05-07-2021 παρήλθε ο χρόνος των είκοσι (20) ημερών για την εκτέλεση των όσων περιγράφονταν στην Ειδική Πρόσκληση της Υπηρεσίας μας (18ο σχετικό).

Β. Όπως διαπιστώθηκε από αυτοψία μας στο έργο στις 06-04-2021, ο Ανάδοχος δεν έχει ικανοποιητικό αριθμό εργαζομένων και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υπολειπόμενες εργασίες, οι οποίες είναι οι παρακάτω: · -Επίστρωση με φύλλα βινυλίου στις αίθουσες του ορόφου (Ε15) ·

-Τοποθέτηση όλων των μεταλλικών θυρών και θυρών πυρασφάλειας (είναι ήδη επί τόπου του έργου) – (Ζ10, Ζ16, Ζ17, Ζ18, Ζ19) ·

-Ολοκλήρωση χρωματισμών εν γένει (Η02, Η03,Η04, Η05, Η06, Η07, Η08) ·

-Ολοκλήρωση θερμοπρόσοψης (Γ.10,Γ.11) ·

-Ολοκλήρωση διαμόρφωσης αύλειου χώρου (Α11, Α12)

– Επιστρώσεις δαπέδων με κεραμικά πλακίδια στους εξωτερικούς χώρους (Ε.03)

-Ολοκλήρωση κατασκευής βιομηχανικού δαπέδου (Ε.11)

-· Επίστρωση δαπέδων παιδικής χαράς (Ε23) (είναι ήδη επί τόπου του έργου) (Ζ.10)

-· Δεν έχουν τοποθετηθεί ένας (1) νεροχύτης και τέσσερα (4) νιπτηράκια στο κεντρικό wc

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς από τη σημερινή περιήγηση σους χώρους του  «ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ» 

7-7-2021 Εμπλοκή με “ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ” μετά την απόφαση να κηρυχθεί έκπτωτη η ανάδοχος Εταιρεία