Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, ίδρυση Σχολής Mηχανικών και Καταδυτικό πάρκο τα θέματα στη συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη (video)

467

Την Κάλυμνο επισκέπτεται από χθες Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021  ο τέως Υφυπουργός Τουρισμός και βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας .

Σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 στις 11.00 πμ ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης και ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας παραχώρησαν συνέντευξη για τα θέματα που συζητήθηκαν.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος που πρώτος πήρε το λόγο, τα θέματα που συζητήθηκαν και τα χαρακτήρισε κορυφαία, ήταν το αίτημα εφαρμογής στην Κάλυμνο των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, η πορεία της ίδρυσης Σχολής Μηχανικών στην ΑΕΝ Καλύμνου και τέλος το θέμα της αδειοδότησης του Καταδυτικού πάρκου.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας ο οποίος  αναφέρθηκε στις ενέργειες που είχε προβεί για τα εν λόγω θέματα και τις συνεχείς του προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Επίσης έκανε αναφορά στη διοργάνωση Παγκοσμίου αναρριχητικού Φεστιβάλ στην Κάλυμνο κάτι που ο ίδιος είχε δρομολογήσει ως Υφυπουργός Τουρισμού, ενώ έκανε προτροπή για την ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού στην Κάλυμνο.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

20-7-2021 Οι δηλώσεις του Δ.Διακομιχάλη και του Μ.ΚόνσολαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός