Μικές Κουλλιάς με αφορμή την πυρκαγιά στη Χωματερή: Δεν υπάρχει ευαισθησία και τσίπα, υπάρχει ειρωνεία και κοροϊδία. (video)

830

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 ο Μικές Κουλλιάς εκ των διαχειριστών της Δημόσιας ομάδας στο fb  «ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ» και μόνιμος κάτοικος στην περιοχή πλησίον της Χωματερής

Με αφορμή τη χθεσινή μεγάλη πυρκαγιά που για μία ακόμη φορά  εκδηλώθηκε στη Χωματερή  Καλύμνου, ο Μικές Κουλλιάς με το πάθος, το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει και την αγωνιστικότητα που το διακρίνει για την επίλυση αυτού του μεγάλου προβλήματος, μας μίλησε τόσο για τη χθεσινή φωτιά όσο και για την κοροϊδία από πλευράς του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου.

Μεταξύ άλλων μας είπε: Μένω στην περιοχή  30 χρόνια και χθες ήταν το δυσκολότερο βράδυ. Με μία έκρηξη που έγινε, έφυγαν από το πάνω σημείο και βρέθηκαν 250-300 μέτρα οι φλόγες και έκαψαν όλη την περιοχή. Η λαγκάδα κάηκε μέχρι το δρόμο κάτω. Όλος ο κόσμος που ήταν εκεί έκανε προσευχή να μην πάει βορειοδυτικά ο άνεμος γιατί η φωτιά θα πήγαινε στις δεξαμενές. Η χθεσινή ημέρα ήταν η πιο επικίνδυνη των τελευταίων 30 ημερών

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο για να επιλυθεί το θέμα ελάχιστοι είναι αυτοί που συμμετέχουν ενεργά.Μας λένε αρκετοί ότι φοβούνται

Σε σχετική ερώτηση αν συνάντησε χθες το Δήμαρχο είπε όχι, συνάντησα τον Αντιδήμαρχο και του ζήτησα να παραιτηθεί. Και είπα είναι ντροπή αυτά που γίνονται κοροϊδία που γίνεται έχει φτάσει στο απροχώρητο και να είναι λίγο αξιοπρεπείς και αν θέλουν να αφήσουν ένα καλό όνομα στην κοινωνία μιας και  ασχολούνται δεκάδες χρόνια με τα κοινά, τουλάχιστον να παραιτηθούν.  Θα πούνε έφυγε ένας Δήμαρχος και ένας αντιδήμαρχος αξιοπρεπώς. Είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό το έργο και παραιτούμαστε γιατί έχουμε ευαισθησία και τσίπα.

 Αλλά δεν υπάρχει ευαισθησία ,υπάρχει ειρωνεία και κοροϊδία.

Ο δήμαρχος κάθε τρεις μήνες λέει ναι προχωρά αυτό το έργο. Μια η ανακύκλωση, την άλλη η δεματοποίηση ,την άλλη είναι το άλλο ,την άλλη είναι ο covid-19 όλα αυτά για να κερδίζει χρόνο.

Κλείνοντας ανέφερε ότι πριν ένα μήνα τον πήρε ο αντιδήμαρχος με εντολή του Δημάρχου και του ζήτησαν να τους παραχωρήσουν με ενοίκιο, χώρο από ιδιοκτησία της οικογένειας του  για να έχουν πρόσβαση  στο ρέμα ώστε να ρίχνουν τα σκουπίδια και να τα σκεπάζουν.

 Τους απαντήσαμε ότι τους το δίνουμε τζάμπα όπως αποφασίσαμε όλη οι οικογένεια  και διότι θέλουμε να βοηθήσουμε την Κάλυμνο.

 Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

30-7-2021 Ο Μικές Κουλλιάς για την πυρκαγιά στη Χωματερή Καλύμνου