«Ναι μεν αλλά..» από το Μ.Μπούκη για προσλήψεις ημετέρων και καθαριότητα.(video)

786

Για δύο θέματα επικαιρότητας, κλήθηκε από το kalymnos-news.gr να πάρει θέση, ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου και επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Δημιουργική Συνεργασία» Μιχάλης Μπούκης, σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021. 

Συγκεκριμένα για το θέμα προσλήψεων ημετέρων από τη Δημοτική Αρχή, για τις οποίες ήδη υπάρχουν δημόσιες καταγγελίες από την μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση και για τον  απαράδεκτο και αποκρουστικό τρόπο αποκομιδής απορριμμάτων ένα θέμα που ανέδειξε με ρεπορτάζ του, το kalymnos-news.gr.

Ο Μιχάλης Μπούκης ως συνεργαζόμενος με τη Δημοτική Αρχή προσπάθησε να αποφύγει να ασκήσει κριτική, παρά τις ερωτήσεις τόσο από τη Μπέττυ Μάϊλλη ,όσο και από τον Μάμα Χαραμαντά. Κράτησε χαμηλούς τόνους , προσπαθώντας να ισορροπήσει τα πράγματα και αποφεύγοντας να τοποθετηθεί ξεκάθαρα.

 Ναι μεν ο ίδιος δεν θα έκανε παρόμοιες προσλήψεις,όπως μας είπε, αλλά παράλληλα επιχειρούσε να δικαιολογήσει το Δήμαρχο.

Για τις προσλήψεις από τη Δημοτική Αρχή ημετέρων, μεταξύ άλλων είπε:

“Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”. Όσοι έχουν ασκήσει Διοίκηση όλο και κάτι έχουν κάνει. Δεν θα απολογηθώ για το τι κάνει ο Δήμαρχος. Είμαι υπέρ της διαφάνειας ξεκάθαρα και των διαδικασιών των σωστών. Μπορεί αυτά τα πράγματα να είναι κατακριτέα αλλά είναι στην ευχέρεια  του Δημάρχου.

 Για μένα δεν είναι το θέμα το μεγάλο. Για μένα το θέμα το μεγάλο είναι τα σκουπίδια ,η χωματερή, ο ΧΥΤΑ ,το λιμάνι και τόσα άλλα προβλήματα. Για μένα είναι θέμα, αλλά δεν είναι το μείζον.

Εγώ δεν συμφωνώ με αυτά ,αλλά δίνω και ένα δικαίωμα στον κάθε Δήμαρχο ,όπως το είχαν χρησιμοποιήσει και οι προηγούμενοι και έπαιρναν κάποια πρόσωπα της εμπιστοσύνης τους. 

Για την καθαριότητα ο Μιχάλης Μπούκης μεταξύ άλλων είπε:

Προφανώς είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, πάντα ήταν με όλες τις Δημαρχίες ,υπάρχουν πράγματα που πρέπει μα γίνουν ,να αγοραστούν καινούργια οχήματα. Δεν είμαστε ευχαριστημένο, αλλά αυτό που θέλω είναι μία εποικοδομητική κριτική και προτάσεις για να πάμε παρακάτω. Κλείνοντας για το θέμα της καθαριότητας είπε: Βεβαίως δεν είμαι ευχαριστημένος με την καθαριότητα και θα πρέπει να βελτιωθεί και να γίνουν προσπάθειες σε όλους τους τομείς ,αλλά είπαμε «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω»

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη ο Μιχάλης Μπούκης, είπε ότι κακώς λύθηκε η συνεργασία με την Παράταξη του Γιάννη Γαλουζή χωρίς λόγο και αιτία. Μάλιστα έριξε κι ευθύνες για την λύση στο Γιάννη Γαλουζή.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο video που  ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

23-7-2021 Ναι μεν αλλά, από το Μ.Μπούκη για προσλήψεις ημετέρων και καθαριότητα