Ο Γ. Σφουγγαριστός για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της κόρης του Ειρήνης που είχε προσβληθεί με covid-19 και οι ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν (video)

2005

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε ο Γιώργος Σφουγγαριστός για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της κόρης του Ειρήνης που είχε  προσβληθεί με covid-19 και οι ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν

Η 38χρονη Ειρήνη ασθένησε με covid-19, εισήχθη στο Νοσοκομείο Καλύμνου και κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς η εισαγωγή της σε ΜΕΘ.

Η διακομιδή της, αφού διασωληνώθηκε, έγινε με πλωτό μέσο του Λιμεναρχείου Καλύμνου στη Σάμο την Μ.Παρασκευή 30 Απριλίου 2021 και άμεσα μεταφέρθηκε  στο Γενικό Νοσκομείο Σάμου και εισήχθη στη ΜΕΘ.

 Εκεί παρέμεινε επί 42 ημέρες. Μετά την έξοδος της συνεχίστηκε η νοσηλεία της στην Παθολογική Κλινική όπου παρέμεινε μέχρι προχθές που πήρε εξιτήριο και ήδη επέστρεψε υγιής  στους δικούς της ανθρώπους στην οικογένεια της στον άνδρα της και τα παιδιά της.

Ο Γιώργος Σφουγγαριστός ξεκίνησε κάνοντας έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν, λέγοντας χαρακτηριστικά είναι μονόδρομος.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε το ιατρό Αναισθησιολόγο Δημήτρη Σαουλίδη και τη νοσηλεύτρια χειρουργείου Ειρήνη Τυρίκου που συνόδευσαν την Ειρήνη στη Σάμο με το πλωτό καθώς και τον Πνευμονολόγο Αθανάσιο Λάμπου. Επίσης το Νοσοκομείο Καλύμνου αλλά και τους θεράποντες Ιατρούς  στο Γενικό νοσοκομείο Σάμου και το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διέθεσε το πλωτό.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

1-7-2021 Ο Γιώργος Σφουγγαριστός για την περιπέτεια της κόρης του