Ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Μικές Ρήγας για τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στην καθαριότητα (video)

634

Με αφορμή το δημοσίευμα του kalymnos-news.gr που ανέδειξε το πρόβλημα των απάνθρωπων συνθηκών  με το οποίο γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους εργαζόμενους  μίλησε στο φακό του  kalymnos-news.gr ο Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο Μικές Ρήγας.

Ο Μικές Ρήγας ξεκίνησε λέγοντας ότι είδε το ρεπορτάζ, δεν γνώριζε ότι εργάζονται κάτω από αυτές τις συνθήκες και  είχαν απαίτηση ως Σωματείο τα προβλήματα αυτά, γιατί είναι πρόβλημα τεράστιο, να απευθύνονται στο Σωματείο οι εργαζόμενοι και να μην κρατάνε το στόμα τους κλειστό. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ,όταν ο εργαζόμενος φωνάζει ,όταν διεκδικεί, υπάρχει και αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος εργαζομένων ανέφερε:

Εμείς ως πρώτη κίνηση μετά το δημοσίευμα, θα επιδιώξουμε να έχουμε μία συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Παντελή Ζωίδη υπεύθυνο καθαριότητας και τον ίδιο το Δήμαρχο, να δούμε τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό .Αυτό είναι απάνθρωπο είναι απαράδεκτο με αυτές τις συνθήκες εργασίες εν μέσω πανδημίας. Οι εργαζόμενοι να μπαίνουν μέσα στο κάδο για να βγάζουν τα σκουπίδια.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μάιλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

19-7-2021 Ο πρόεδρος εργαζομένων του Δήμου για τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας στην καθαριότηταΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός