Συμψηφισμοί και παρελθόν οι δικαιολογίες Δ.Διακομιχάλη για προσλήψεις ημετέρων!- Γενικολογίες για Αναπτυξιακό Οργανισμό και επίθεση σε Γαλουζή.(2 video)

443

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στις 10.30 πμ ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτριος Διακομιχάλης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για δύο θέματα, την ίδρυση του Αναπτυξιακού Οργανισμού και για τις προσλήψεις.

Δύο θέματα επικαιρότητας για τα οποία του έχουν ασκήσει έντονη κριτική οι αντιπολιτεύσεις.

 Πιο συγκεκριμένα:

1.Για τον υπό ίδρυση Αναπτυξιακό Όργανισμό, ότι απεμπόλησε την έδρα που θα είναι στη Λέρο, ενώ δεν θα έχει το πλειοψηφικό πακέτο ο Δήμος Καλυμνίων.

2. Για τις προσλήψεις που αποτελούν σύμφωνα με τις αντιπολιτεύσεις βόλεμα ημετέρων

Ο Δήμαρχος ξεκίνησε με το θέμα των προσλήψεων, αφού έκανε αναφορά πρώτα στο θάνατο του βοσκού των Ιμίων Αντώνη Βεζυρόπουλου που σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή στην Ψέριμο.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Για το θέμα των προσλήψεων ο Δ.Διακομιχάλης στην προσπάθεια του να απολογηθεί, θέλησε να κάνει συμψηφισμούς και επιδόθηκε σε μία εκτενή αναφορά στον παρελθόν και στο τι έκαναν προηγούμενες Δημαρχίες.

Μία προσπάθεια που έδειξε την ανασφάλεια από την οποία διακατέχεται, την έλλειψη ουσιαστικών επιχειρημάτων και ηθικών ερεισμάτων και επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς  ότι πρόκειται πράγματι για βόλεμα ημετέρων όπως καταγγέλλουν οι αντιπολιτεύσεις.

Ο Δ.Διακομιχάλης επιχείρησε να συγκρίνει ανόμοιες περιπτώσεις και το σπουδαιότερο ότι οι όποιες αναφορές του στο παρελθόν έχουν ήδη κριθεί από τον Καλυμνιακό λαό.

 Τον κόσμο τον ενδιαφέρει το σήμερα και για αυτό ο Δήμαρχος ποίησε τη νήσσαν !!

Παραθέτουμε το σχετικό video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με το σχετικό απόσπασμα την τοποθέτησης του Δημάρχου διάρκειας 26 λεπτών περίπου. Να σημειώσουμε ότι για την πρόσληψη συγγενικού του προσώπου στην ΑΝΕΚ ο Δ.Διακομιχάλης έκανε ξεχωριστή αναφορά και το σχετικό απόσπασμα με την ερώτηση του Μάμα Χαραμαντά και την απάντηση σε ανάρτηση μας που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

28-7-2021 Συμψηφισμοί και παρελθόν οι δικαιολογίες Δ.Διακομιχάλη για προσλήψεις ημετέρων!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ

Στο δεύτερο μέρος ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ίδρυση του Αναπτυξιακού Οργανισμού μαζί με τα άλλα 4 νησιά (Λέρος, Πάτμος. Λειψοί, Αγαθονήσι) . Στην κριτική που του ασκήθηκε από τον τέως Δήμαρχος Γιάννη Γαλουζή ότι απεμπόλησε την έδρα και αυτή  θα είναι στη Λέρο, ενώ δεν θα έχει το πλειοψηφικό πακέτο ο Δήμος Καλυμνίων, προσπάθησε με γενικολογίες να απαντήσει. Επίσης κατηγόρησε  τον Ι.Γαλουζή για υποκρισία και ότι  σκόπιμα μπέρδεψε τον Αναπτυξιακό Οργανισμό με το Δίκτυο Διαδημοτικής Συνεργασίας.

Από όσα ανέφερε όμως, έγινε αντιληπτό για τους γνωρίζοντες το θέμα, ότι ο Δήμαρχος είτε έχει άγνοια των κριτηρίων απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών  του υπό  ίδρυση Αναπτυξιακού οργανισμού ή το έπραξε σκόπιμα για να δικαιολογήσει ότι η Κάλυμνος θα είναι μειοψηφία!

Είναι ένα θέμα που επισήμανε η Μπέττυ Μαίλλη κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων αλλά με υπεκφυγές και αοριστολογίες ο Δ.Διακομιχάλης προσπάθησε να το προσπεράσει. Για το θέμα αυτό αναφερόμαστε διεξοδικά στην ανάρτηση μας με την ερώτηση της Μπέττυς Μαϊλλη που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Παραθέτουμε το σχετικό video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με το σχετικό απόσπασμα την τοποθέτησης του Δημάρχου για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό  διάρκειας 13 λεπτών

28-7-2021 Η απεμπόληση της έδρας του Αναπτυξιακού Οργανισμού και οι δικαιολογίες Δ.ΔιακομιχάληΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός