Την παραίτηση του από Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ υπέβαλε ο Μικές Ρήγας (video)

929

Την παραίτηση του από Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ υπέβαλε ο Μικές Ρήγας.

 Μιλώντας στο  kalymnos-news.gr είπε ότι σήμερα Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 και μετά τη συνέντευξη της περασμένης Παρασκευής του Δημάρχου που ανακοίνωσε ότι ο ίδιος προσωπικά θα αναλάβει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ , επισκέφτηκε το Δ.Διακομιχάλη και του υπέβαλε την παραίτηση του που έγινε αποδεκτή  και την Τετάρτη θα γίνει η Παράδοση.

Απαντώντας στο ερώτημα αν υπήρξε κάποιο παρασκήνιο είπε :

Η πολιτική είναι στιγμές και οι στιγμές κρίνουν τον άνθρωπο ,τον πολιτικό και ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα, νομίζω ότι στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων και επειδή πέρα από την πολιτική υπάρχει  πίσω μας οικογενειακό περιβάλλον ,υπάρχουν και φίλοι και άνθρωποι που στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια του Μικέ Ρήγα και υπάρχουν και παιδιά που φέρουν το επίθετο μας και είναι  παρακαταθήκη τους στην κοινωνία, δεν θα μπορούσα να δώσω την ευκαιρία στον οποιοσδήποτε να σπιλώσει το επίθετο των παιδιών μου και να πουν το παραμικρό.

Να θυμίσουμε ότι ο Μικές Ρήγας ορίστηκε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ με απόφαση Δημάρχου στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 με διάρκεια θητείας  4 ετών.

 Όπως ανέφερε ο Μικές Ρήγας στο πλαίσιο της ισχύουσας διάταξης νόμου περί «Απόσπασης των υπαλλήλων οι οποίοι εξελέγησαν, αλλά δεν κατέλαβαν αιρετό αξίωμα» ως απλός δημοτικός σύμβουλος  θα υποβάλλει αίτηση απόσπασης στο Επαρχείο Καλύμνου.

Κλείνοντας επισήμανε ότι θα συνεχίσει ως απλός δημοτικός σύμβουλος και θα πορευτεί με την Παράταξη του Γιάννη Γαλουζή με την οποία εκλέγεται εδώ και 12 χρόνια

Δείτε τις δηλώσεις του στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μάιλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

5-7-2021 Παραιτήθηκε ο Μικές Ρήγας από πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ