Το παράπονο επισκέπτη- λάτρη της Καλύμνου για το πρόβλημα με τη σταθερή τηλεφωνία – internet σε Αργινώντα– Σκάλια-Εμπορειό εδώ και 10 ημέρες!(video)

703

Εδώ και δέκα ημέρες περίπου, είναι χωρίς επικοινωνία με τα σταθερά τηλέφωνα, ενώ υπάρχουν και προβλήματα στη σύνδεση με  ιnternet οι διαμένοντες στις περιοχές Αργινώντα– Σκάλια-Εμπορειό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ένα τεχνικό πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και απαιτείται κάποιο ανταλλακτικό .Βέβαια το ότι έχουν περάσει περίπου 10 ημέρες χωρίς να αποκατασταθεί η βλάβη, δεν είναι κάτι το σύνηθες και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποια εμπλοκή  υπάρχει μεταξύ ΟΤΕ και ιδιώτη εργολάβου.

Σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 πρωί, το kalymnos-news.gr επισκέφτηκε τα Σκάλια μετά από τηλεφώνημα ενός επισκέπτη και λάτρη του νησιού που υπεραγαπά και μόνο καλά λόγια έχει να πει για την Κάλυμνο.

Πρόκειται για το Σπύρο Βενέτη ο οποίος βιώνει το πρόβλημα με τη βλάβη στα τηλέφωνα και στο internet και απλά και κατανοητά μας εξηγεί το τι συμβαίνει.

Για το ίδιο θέμα μίλησε η  Βούλα Πλάτση που διατηρεί περίπτερο στην  περιοχή.

 Κάνουμε έκκληση στους εμπλεκόμενους για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς

15-7-2021 Χωρίς τηλέφωνο και Internet Αργινώντα, Σκάλια και Εμπορειός εδώ και 10 μέρες!Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός