Ε.Α.ΚΑ : Ο Ν.Γιαννικουρής εσφαλμένα και κακόβουλα εγκαλεί το σωματείο μας για μεμονωμένο περιστατικό εκτός αθλητικής δραστηριότητας.

855

Με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το ΔΣ της Ε.Α.ΚΑ δίνεται  απάντηση σε αντίστοιχο της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού που υπογράφει ο Νικήτας Γιαννικουρής με το οποίο καταγγέλλει επίθεση στον φύλακα του Σταδίου από παίκτη-προπονητή.

 Όπως αναφέρει η Ε.Α.ΚΑ ,ο κ. Γιαννικουρής εσφαλμένα και κακόβουλα εγκαλεί το σωματείο μας ενώ πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό εκτός αθλητικής δραστηριότητας.

Το δελτίο τύπου καταλήγει: Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, καταδικαζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται. Γι’ αυτό το λόγο καλέσαμε τον αθλητή και σύμφωνα με μαρτυρίες προέκυψε ότι το περιστατικό δεν είχε τις διαστάσεις τις οποίες προσπαθούν να του δώσουν. Παρόλα αυτά δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Παραθέτουμε πλήρες το δελτίο τύπου της Ε.Α.ΚΑ

Μετά λύπης είδαμε το Δελτίο Τύπου του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού με το οποίο στοχοποιεί ουσιαστικά την ομάδα μας για ένα ατυχές περιστατικό που σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκαμε συνέβη χθες στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καλύμνου.

Ως ΔΣ του ιστορικού σωματείου της ΕΑΚΑ, δηλώνουμε πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του σωματείου μας σε οποιοδήποτε τέτοιο περιστατικό. Σκοπός του Σωματείου μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η προώθηση του φίλαθλου πνεύματος και η καλλιέργεια της αγωνιστικής και αθλητικής παιδείας στα παιδιά του συλλόγου μας.

Ο κ. Γιαννικουρής εσφαλμένα και κακόβουλα εγκαλεί το σωματείο μας ενώ πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό εκτός αθλητικής δραστηριότητας.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, καταδικαζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται. Γι’ αυτό το λόγο καλέσαμε τον αθλητή και σύμφωνα με μαρτυρίες προέκυψε ότι το περιστατικό δεν είχε τις διαστάσεις τις οποίες προσπαθούν να του δώσουν. Παρόλα αυτά δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων και το θέμα θεωρείται λήξαν.