Μποτιλιάρισμα οχημάτων και απίστευτη ταλαιπωρία οδηγών και συνεπιβατών σήμερα Δευτέρα πρωί στην Πόθια Καλύμνου (video)

1349

Το μποτιλιάρισμα αυτοκινήτων σε ώρες αιχμής στους δρόμους της Πόθιας, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο .Είναι ένα φαινόμενο, μία γνώριμη εικόνα, που δυστυχώς  παρατηρούμε πυκνά και συχνά,χωρίς μέχρι τώρα να δοθεί λύση παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις των δημοτικών αρχόντων.

Αρκετές είναι οι φορές που παράνομα παρκαρίσματα αυτοκινήτων σε διάφορα στενά σημεία ή πάνω σε στροφές,  σε συνδυασμό και με την διέλευση μεγάλων και βαρέων  οχημάτων, δημιουργούν, σοβαρά προβλήματα στη ομαλή κυκλοφορία.

 Σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 στις 9.00 το πρωί, οι οδηγοί και συνεπιβάτες αυτοκινήτων στην Πόθια, βίωσαν μία αφόρητη κατάσταση και απίστευτη ταλαιπωρία εν μέσω καύσωνα, με την ουρά των αυτοκινήτων να ξεκινά από τον άγιο Θεολόγο μέχρι το λιμάνι.

Δυστυχώς ίσως να μην αποτελεί και είδηση το σημερινό μποτιλιάρισμα, αφού στην Πόθια συμβαίνει αρκετές φορές σε ώρες αιχμής με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών, όμως οφείλει η Δημοτική αρχή να ασχοληθεί επιτέλους με σοβαρότητα και να λάβει κι εφαρμόσει  αποτελεσματικά μέτρα για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην Πόλη της Πόθιας και ιδιαίτερα στους κεντρικούς δρόμους.

Δείτε τις  εικόνες από το  μποτιλιάρισμα σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου πρωί, όπως τις κατέγραψε στο video που ακολουθεί ο Μάμας Χαραμαντάς

Μποτιλιάρισμα οχημάτων Δευτέρα πρωί στην Πόθια Καλύμνου