Ο “αποχαιρετισμός” στο Χρήστο Καλαϊτζίδη από την Ακαδημία μπάσκετ Καλύμνου.

681

Πριν μερικές ημέρες είχαμε γράψει την είδηση ότι ο προπονητής μπάσκετ της Ακαδημίας Καλύμνου, Χρήστος Καλαϊτζίδης για οικογενειακούς λόγους φεύγει από την Κάλυυμνο μετά από 5 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

 Παραθέτουμε τον αποχαιρετισμό στο Χρήστο Καλαϊτζίδη που αναρτήθηκε στη σελίδα της Calymnos Basketball Academy

Calymnos Basketball Academy

Μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα για την οικογένεια της Ακαδημίας Καλύμνου, μιας και σταματάει η συνεργασία μας, για καθαρά οικογενειακούς λόγους, με ένα ξεχωριστό άνθρωπο για μας τον προπονητή μας Χρήστο Καλαϊτζίδη Φιλόδοξος και οραματιστής, ο κόουτς ήταν ο πρώτος ο οποίος ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών και των φιλοδοξιών για την ομάδα μας.

Ανέλαβε τα ηνία πριν 5 χρόνια, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της. Από την αρχή, αν και νεοφώτιστοι τότε στα παρκέ του Δωδεκανησιακού μπάσκετ, δεν δέχθηκε ποτέ εκπτώσεις στους στόχους και στο ταβάνι , για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα.

Ήταν ο πρώτος που πίστεψε στην ομάδα και μας παράσυρε μαζί του.Πίστευε και το πέρασε και σε μας ότι το όνομα της Ακαδημίας, δεν θα πρέπει να συμβιβαστεί με οποιοδήποτε άλλο ρόλο, εκτός από αυτό του πρωταγωνιστή. Με σκληρή και μεθοδική δουλειά αλλά και την εμπειρία του μας έδειξε το δρόμο. Έφτιαξε μια ομάδα, με όλα τα αγωνιστικά τμήματα, που να μπορεί, όχι μόνο να σταθεί στο γήπεδο και να εμπνεύσει τον κόσμο στην κερκίδα, αλλά μια ομάδα που να μην «μασάει» στα δύσκολα που βρίσκει μπροστά της.

Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν, με τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις της, που ανάγκασαν όλους τους φίλους του μπάσκετ να μιλούν για το «θαύμα» της Ακαδημία Καλύμνου..

Αυτή την ξεχωριστή μέρα για τον ίδιο και για μας που απαρτίζουμε το τμήμα μπάσκετ της Ακαδημίας, αισθανόμαστε, παρά τη λύπη μας, την υποχρέωση όχι μόνο να του ευχηθούμε καλή συνέχεια, αλλά και να τον ευχαριστήσουμε, για όλα όσα μας πρόσφερε.

Coach να θυμάσαι ότι στη Ακαδημία Καλύμνου έχεις μόνο φίλους και η πόρτα της είναι πάντα ανοικτή για σένα.

Εις το επανειδείν.