Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει πρόγραμμα διακοπών ηλεκτροδότησης για Κάλυμνο, που στην πράξη είναι πολλαπλάσιες χωρίς καμία ενημέρωση!

1329

Ο ΔΕΔΔΗΕ προβαίνει σε ανακοινώσεις από την επίσημη σελίδα της, για εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1 ώρα σε Κω-Κάλυμνο- Λέρο ,Λειψοί, Ψέριμο

Οι διακοπές αυτές κρίθηκαν  αναγκαίες για την  εξασφάλιση όπως αναφέρει  της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρικού συστήματος

Να σημειώσουμε ότι εκδηλώθηκε βλάβη σε Μονάδες του σταθμού παραγωγής της ΔΕΗ στον ΑΣΠ Κω με αποτέλεσμα την προσωρινή μείωση της απόδοσης του παραγωγικού δυναμικού, λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών.

Μάλιστα ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος.

Βέβαια αυτό που δημιουργεί πρόβλημα είναι ότι ο ΔΕΔΔΗΕ ενώ ανακοινώνει πρόγραμμα  διακοπών ηλεκτροδότησης για Κάλυμνο, στην πράξη αυτές είναι πολλαπλάσιες χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση.

Αρκετά είναι τα μηνύματα που έχουμε πάρει στο kalymnos-news.gr  από αναγνώστες μας που εκφράζουν τις διαμαρτυρίες τους ,ζητώντας να υπάρχει ακριβής ενημέρωση για τις διακοπές ώστε να μπορούν να προγραμματίζουν τις εργασίες και δραστηριότητες τους.

 Και το ερώτημα μας είναι,τόσο δύσκολο είναι για τη ΔΕΔΔΗΕ και το εδώ Γραφείο στην Κάλυμνο να ανακοινώνουν επακριβώς τις προγραμματισμένς διακοπές;