Παράταξη Ι. Μαστροκούκου: «Αθλητισμός στο γύψο» με αφορμή τις αντιφατικές και αντικρουόμενες προτάσεις της Δημοτικής Αρχής.

610

Με αφορμή  τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη συζήτηση του θέματος  «Λήψη απόφασης σκοπιμότητας για την απαλλοτρίωση οικοπέδου όμορου του δημοτικού γυμναστηρίου στη θέση “ΚΑΜΑΡΕΣ”, ιδιοκτησίας κ. Γεωργίου Χούλλη» από την δημοτική Παράταξη του Ι.Μαστροκούκου εκδόθηκε δελτίο τύπου με τίτλο «Αθλητισμός στο γύψο»

 Στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι «Ο δήμαρχος, για τους δικούς του μοναδικούς λόγους σκοπιμότητας, κατάφερε και  αυτό το ζήτημα να το δυναμιτίσει και να διχάσει τους πάντες.» ενώ καυτηριάζει τις αντιφατικές και αντικρουόμενες προτάσεις της Δημοτικής Αρχής αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ακολούθησε ένα απίστευτο αλαλούμ από τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή, με σωρεία αντιφατικών και αντικρουόμενων προτάσεων, χωρίς μέση κι άκρη, χωρίς να ξέρουν τι εισηγούνται, τι θέλουν, πρόχειρα , ανοργάνωτα και ανεύθυνα. Προσφιλής μέθοδος της δημοτικής αρχής, που οδηγεί με βεβαιότητα σε αδιέξοδα σημαντικά αναπτυξιακά θέματα .

Να σημειώσουμε ότι τελικά υπεψηφίστηκε η πρόταση των αντιπολιτεύσεων, να έλθει προς ζητήση έκθεση που θα εκπονηθεί αππό τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου αναφορικά με την απαιτούμενη και αναγκαία έκταση χώρου

Επίσης με το ίδιο δελτίο τύπου, η Παράταξη Μαστροκούκου καταγγέλει ότι: όταν η  δημοτική αρχή βρέθηκε σε δυσμενή θέση , ως δια μαγείας και εντελώς συμπωματικά σώζεται από ένα εστιασμένο « ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ της τηλεδιάσκεψης», για να επανέλθουν μετά από λίγο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα , χωρίς συνέχεια του θέματος και χωρίς η δημοτική αρχή να καταθέσει τελικά την πρόταση της προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το αντικείμενο του θέματος

Παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου της Παράταξης  “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” Ι.Μαστροκούκου: