“Σκληρή γλώσσα” Ι.Μαστροκούκου για διακοπές ηλεκτροδότησης

1024

Από την δημοτική Παράταξη “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” με επικεφαλής τον Ιωάννη Μαστροκούκος εκδόθηκε δελτίο τύπου που απευθύνει προς τη Διοίκηση της ΔΕΗ για τις συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης που παρατηρούνται τις δύο τελευταίες ημέρες.

Ο Ι.Μαστροκούκος χρησιμοποιεί “σκληρή γλώσσα” προς τη Διοίκηση της ΔΕΗ.

Παραθέτουμε το πλήρες δελτίο τύπου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 04/08/2021

Προς: την Διοίκηση της ΔΕΗ
Κύριοι,
Το παιχνίδι με τον πόνο του κοσμάκη, πρέπει να σταματήσει.
Δεν μας φθάνει ο οικονομικός και κοινωνικός μαρασμός ,λόγω πανδημίας και όχι μόνο , έχουμε από πάνω και την ΔΕΗ.

Κατακαλόκαιρο μέσα σε πρωτόγνωρους παρατεταμένους καύσωνες ,έχουμε καθημερινές και πολλαπλές διακοπές ρεύματος.

Οι επιχειρήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής και ανοχής. Τα μηχανήματα αποδιοργανώθηκαν πλήρως , οι ζημιές , οι καταστροφές μηχανημάτων και εμπορευμάτων τεράστιες. Το ποιος θα πληρώσει τις ζημιές δεν ενδιαφέρει κανέναν. Νοικοκυριά, άτομα με ειδικές ανάγκες, ασθενείς που χρήζουν υποστήριξης μηχανημάτων ,ηλικιωμένοι συνάνθρωποι μας, βρίσκονται σε απόγνωση και η ζωή τους καθημερινά παίζεται κορώνα γράμματα.

Και η ΔΕΗ συνεχίζει το παραμύθι της.
Αν οι μηχανές σας έχουν απαξιωθεί, αν ο στρατηγικός σχεδιασμός σας προβλέπει προβλέπει άλλα , αν υπάρχουν προβλήματα με εργολαβίες ,αν το προσωπικό δεν επαρκεί , δεν σας φταίει ο κόσμος . Οι καταναλωτές πληρώνουν πολύ ακριβά το τίμημα της παροχής υπηρεσιών από την ΔΕΗ.

Εμείς θα προσφύγουμε σε κάθε αρμόδιο φορέα ,προκειμένου η Κάλυμνος, να μην ξαναζήσει τέτοια φαινόμενα.

ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ