Στην ΕΡΤ1 το χιουμοριστικό δημοσίευμα του kalymnos-news.gr “Φανουρόπιτα από το Δήμαρχο για να φανερωθεί ο «άγνωστος εμπρηστής» της Χωματερής Καλύμνου”(video)

719

Σε όλα τα μεγάλα αθηναϊκά site και όχι μόνο, αλλά και στην κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ1  έπαιξε  το χιουμοριστικό δημοσίευμα του kalymnos-news.gr και της  στήλης μας «ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΒΟΛΗ» με τίτλο  ” Φανουρόπιτα από το Δήμαρχο για να φανερωθεί ο «άγνωστος εμπρηστής» της Χωματερής Καλύμνου»

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω δημοσίευμα πατώντας εδώ

Με το δημοσίευμα μας  είναι  φανερό ότι θέλαμε να  σχολιάσουμε με χιουμοριστικό τρόπο την  συνήθη επωδό του Δημάρχου Διακομιχάλη που μετά από κάθε πυρκαγιά στην Χωματερή μιλούσε για “άγνωστους  εμπρηστές” και ότι άμεσα θα υπέβαλε μήνυση κατ’αγνώστων.

Βέβαια τα αθηναϊκά μέσα είδαν τη είδηση “πιασάρικη”και προέβησαν στην αναπαραγωγή και αναδημοσίσευση, άλλα θεωρώντας ως πραγματικό γεγονός ότι ο Δήμαρχος έταξε φανουρόπιτα για να βρεθεί ο άγνωστος εμπρηστής της χωματερής και άλλα μέσα αντιλαμβανόμενα το χιουμοριστικό χαρακτήρα της, πρόσθεσαν και τα δικά τους σχόλια προτείνοντας στο Δήμαρχο εκτός από φανουρόπιτα να κάνει και ξεμάτιασμα!!

Ανεξάρτητα το πώς είδαν και παρουσίασαν την είδηση, σημασία έχει ότι δεκάδες site ασχολήθηκαν μέχρι και η κρατική τηλεόραση με το θέμα, που σημαίνει ότι το δημοσίευμα της στήλης μας «ΒΟΛΗ ΚΑΤΆ ΒΟΛΗ» είχε τεράστια απήχηση.

Παραθέτουμε το απόσπασμα από την σημερινή πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 για το πως παρουσίασε το θέμα. Επίσης το δημοσίευμα από το ΕΘΝΟΣ

Στην ΕΡΤ1 το χιουμοριστικό δημοσίευμα του kalymnos-news.gr "Φανουρόπιτα από το Δήμαρχο"Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός