Συνάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Α.Στεφανή με το Δήμαρχο Καλυμνίων Δ.Διακομιχάλη (video)

251

Την Κάλυμνο επισκέφτηκε ο Υφυπουργός  Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειο της ναυμαχίας του Γέροντα που πραγματοποιήθηκαν παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας  Κατερίνας  Σακελλαροπούλου.

Σήμερα Δευτέρα πρωί 30 Αυγούστου 2021, ο Υφυπουργός  Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε το Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη.

Καλωσορίζοντας τον Υφυπουργό, ο Δήμαρχος  είπε ότι πρόκειται για ένα δυνατό φίλο της  Καλύμνου. Ο Δήμαρχος του παρέδωσε  ένα φάκελο με σημαντικά θέματα που αφορούν το νησί, που όπως είπε δεν είναι ανακοινώσιμα.

Επίσης  του πρόσφερε συμβολικά δώρα στον Υφυπουργό. Συγκεκριμένα  αντίγραφο του  κανονισμού λειτουργίας της δημογεροντίας Καλύμνου και αντίγραφο του  αρχαίου πρώτου νομίσματος της Καλύμνου.

Ο Υφυπουργός ευχαριστώντας επέδωσε τιμητική πλακέτα με το θυρεό του Υπουργείου, αφιερωμένο στο Δήμαρχο και το υπέροχο νησί της Καλύμνου όπως είπε.

Απαντώντας ο Υφυπουργός στην προσφώνηση του δημάρχου είπε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή  που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις στην Κάλυμνο για τη Ναυμαχία του Γέροντα που είναι μία περιφανής νίκη που έδειξε ότι οι Έλληνες ενωμένοι ,αγαπημένοι ,με ένα όραμα για την Ελευθερία μπορούν να πετύχουν τα πάντα.

Απευθυνόμενος στον Καλυμνιακό λαό είπε, ότι οι Ένοπλες  δυνάμεις είναι εδώ πιο ισχυρές. Είμαστε παρόντες κι εκτός από την αποτροπή με ισχυρές κι εκπαιδευμένες δυνάμεις έχουμε κι άλλες κοινωνικές δράσεις.

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

Συνάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Α.Στεφανή με το Δήμαρχο Καλυμνίων Δ.Διακομιχάλη