“Τυχαία” συνάντηση Αντιδημάρχου, τέως Δημάρχου και επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης!

861

Ίσως βλέποντας κάποιος τη φωτογραφία, να κάθονται στο ίδιο τραπέζι, σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία και να συνομιλούν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Ηλίας Τσέρος, ο τέως Δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μαστροκούκος , υπό το βλέμμα του Μάμα Χαραμαντά, σίγουρα θα κάνει διαφόρους συνειρμούς και υποθέσεις ότι κάτι «ψήνεται» στην τοπική πολιτική σκηνή και κάποιες διεργασίες ξεκίνησαν!

Η στήλη μας «ΒΟΛΗ ΚΑΤΆ ΒΟΛΗ»  έκανε το σχετικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο επρόκειτο για μία  «τυχαία» συνάντηση χθες Κυριακή 29 Αυγούστου , στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τη Ναυμαχία του Γέροντα και η συζήτηση όχι μόνο δεν είχε σχέση με την πολιτική αλλά περιστράφηκε σε «γάμους και γλέντια» !

Να σημειώσουμε ότι ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τσέρος χαίρει της εκτιμήσεως τόσο της μείζονος όσο και της ελάσσονος μειοψηφίας. Είναι το στέλεχος που ξεχωρίζει στη σημερινή Δημοτική αρχή  για τη σοβαρότητα ,τη σύνεση, την υπευθυνότητα, τις γνώσεις που κατέχει και προσφέρει με εργατικότητα και επαγγελματισμό τις υπηρεσίες και το κυριότερο ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.

Ούτε στην προηγούμενη θητεία του ούτε στην τωρινή, έχει κάποιο οικονομικό όφελος και ΔΕΝ λαμβάνει  κάποια αντιμισθία λόγω της θέσης που κατέχει και δικαιούται ως αιρετός, σε αντίθεση με άλλα  πρωτοκλασάτα στελέχη της Δημοτικής αρχής, που το μόνο μέλημα τους και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το βόλεμα σε κάποια έμμισθη θέση.