Από τη συνάντηση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστου Ευστρατίου με τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή στο Επαρχείο Καλύμνου (video)

147

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου για υπηρεσιακούς λόγους.

Σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021,στις 9.30 το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης  επισκέφτηκε το Επαρχείο και τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή με τον οποίο είχε συνάντηση εργασίας για θέματα των νησιών της ΠΕ Καλύμνου.

Να σημειώσουμε ότι ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε νησιά της ΠΕ Καλύμνου και συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα τους Λειψούς και χθες Πέμπτη την Αστυπάλαια.

Μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr o  Χωρικός Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου και ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής αναφέρθηκαν στις επισκέψεις και  συναντήσεις που θα έχει στην Κάλυμνο και τα θέματα που θα συζητηθούν για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

Από την επίσκεψη του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου στο Επαρχείο Καλύμνου

Δείτε το δελτίο τύπου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Περιοδεία του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου στην Π.Ε. Καλύμνου

Τελευταίος σταθμός το νησί της Καλύμνου

Στην Κάλυμνο παραβρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, κ. Χρήστος Ευστρατίου, στο πλαίσιο ενός κύκλου επισκέψεών του στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, κατά την οποία είχαν προηγήθηκαν τα νησιά των Λειψών και της Αστυπάλαιας, προκειμένου να επιβλέψει τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια στα νησιά.

Σειρά επαφών πραγματοποίησε ο κ. Ευστρατίου στην Κάλυμνο, από κοινού με τον με τον Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, κ. Μανώλη Μουσελλή, ξεκινώντας με την ομάδα διάσωσης της
Καλύμνου, κατά την οποία έθεσαν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης από την ΕΜΑΚ.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Καλυμνίων, όπου είχαν συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Διακομιχάλη.
Ακολούθησε επίσκεψη στο 1 ο δημοτικό σχολείο της πόλεως Καλύμνου, το οποίο κατασκευάστηκε από τους ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας και ήδη βρίσκεται στο 2 ο έτος λειτουργίας του. Αμέσως
μετά, επισκέφθηκαν τον βρεφονηπιακό σταθμό της πόλης Καλυμνίων, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε πρόσφατα, επίσης από τους ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας.
Η επίσκεψη του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου στο νησί της Καλύμνου έκλεισε με σύσκεψη εργασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο με την Διοικήτρια, κ. Κατερίνα Εμμανουήλ και στην οποία καταγράφηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τη νέα διοίκηση.
Τα μηνύματα από όλα τα νησιά-σταθμούς της περιοδείας του κ. Ευστρατίου για την πορεία του Τουρισμού ήταν περισσότερο από ενθαρρυντικά, αφού η τουριστική περίοδος εκτυλίσσεται ομαλά,
παρά το δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώνει η πανδημία, με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο σε επίπεδο αφίξεων όσο και σε επίπεδο δαπάνης ανά ταξίδι.