Δήμαρχος Λέρου: Προφανώς ο Διοικητής του ΚΘΛ, θεωρεί ότι διοικεί το σπίτι του και όχι το Νοσοκομείο Λέρου.

206

Η απάντηση του Δημάρχου Λέρου Μιχάλη Κόλια στο Διοικητή του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου Βασίλη Στασινόπουλο:

Δυστυχώς για τον τόπο, ο διοικητής του Νοσοκομείου με σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνει την άποψη της Δημοτικής Αρχής Λέρου, ότι βρίσκεται σε σύγχυση και αδυναμία κατανόησης των πραγματικών γεγονότων που άπτονται της σχέσης του με τον Δήμο Λέρου, μη σεβόμενος ούτε τον δικό του ρόλο, δηλαδή αυτόν του κομματικά διορισμένου διοικητή, ούτε τον θεσμικό ρόλο του εκλεγμένου Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων.

Αποτελεί ντροπή και όνειδος για το νησί μας η στάση αυτή του Διοικητή, ο οποίος παραποιώντας και διαστρεβλώνοντας πραγματικά γεγονότα, αναφέρει ελαφρά τη καρδία, ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τον Δήμο Λέρου.

Προφανώς ο Διοικητής του ΚΘΛ, θεωρεί ότι διοικεί το σπίτι του και όχι το Νοσοκομείο Λέρου, αφού με θράσος «κουνάει το δάκτυλο» στη Δημοτική Αρχή Λέρου κάνοντας λόγο για υποτελείς και μη, γεγονός το οποίο καταδεικνύει, την αγένεια και το θράσος του.Όλα τα παραπάνω γεγονότα, συντελούν στο συμπέρασμα της Δημοτικής Αρχής Λέρου, ότι ο Διοικητής δεν διαθέτει ούτε εμπειρία αλλά ούτε τα ουσιαστικά προσόντα για αυτή τη θέση ευθύνης. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε ούτε στον ίδιο, ούτε σε κανέναν άλλο από τους συνεργάτες του, να διαλύσει το Νοσοκομείο της Λέρου, κάνοντας μικροπολιτική.
Κύριε Στασινόπουλε, εν κατακλείδι δεν σας επιρρίπτουμε καμία ευθύνη για όλα αυτά. Η ευθύνη καταλογίζεται σε αυτόν ή αυτούς που σας διόρισαν στη συγκεκριμένη θέση, για να λειτουργείτε –δυστυχώς- όπως λειτουργείτε.
 

Ο Δήμαρχος Λέρου και η Δημοτική αρχή απέδειξε ότι όπου απαιτείται συνεργάζεται, όπως στην περίπτωση του οριζόντιου εμβολιασμού, χορήγηση rapid test και χώρου για στέγαση του Τοπικού Κλιμακίου ΤΟΜΥ ΕΟΔΥ.  Είτε σας αρέσει είτε όχι θα είναι πάντα εδώ για να προασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών και να παρεμβαίνει όπου απαιτείται.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός