Ευτυχία Χαραλαμποπούλου: Δήλωση υποψηφιότητας για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

537

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ Γ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα,

προ δύο ημερών εξεδόθη από τον Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας   κ. Στυλιανό Κονταδάκη η υπ’αρ. πρωτ. 322/16-09-2021 Βασική Εγκύκλιος   για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2021 για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης που υπάγονται στη Γραμματεία Οργανωτικού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του Καταστατικού του Κόμματος, οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Έχοντας υπηρετήσει την παράταξη μας στα Δωδεκάνησα από τις θέσεις της Αντιπροέδρου της πρώην ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και πλέον Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας , στη συνέχεια αιρετού μέλους και Υπεύθυνης του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ανωτέρω Οργάνωσης , αλλά και αιρετού μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το Μάρτιο 2020 αποδέχθηκα με μεγάλη τιμή το διορισμό μου από το Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στυλιανό Κονταδάκη ως Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π)Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας.

Εν μέσω πανδημίας , όλες οι κομματικές οργανώσεις λειτούργησαν κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.Από τη θέση ευθύνης που είχα, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταπεξέλθω στην εκτέλεση των καθηκόντων μου σε ένα πρωτόγνωρο πλαίσο λειτουργίας, που διαμόρφώθηκε λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Η μεγάλη παράταξη μας έχει την τύχη να βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης , ένας άξιος Πρωθυπουργός που κατάφερε να δώσει πολύπλευρες νικητήριες μάχες, γι’αυτό και η Ελλάδα μας, ευτυχώς, βαδίζει μπροστά!

Με αγάπη και ενδιαφέρον για την παράταξη και τα Δωδεκάνησα μας,με ενωτικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας, που, πιστέυω, έχω αποδείξει, συναισθανόμενη απόλυτα την ευθύνη, με σημαντική εμπειρία από τη θέση της Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου Ν.Δ. , αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα της Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π)Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021 και ευελπιστώ στη στήριξη σας , η οποία θα είναι πρωτίστως τιμητική για’μένα, αλλά και θα μου δώσει την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την παράταξη μας.

Ρόδος 18 Σεπτεμβρίου 2021

Ευτυχία Γ. Χαραλαμποπούλου

         Δικηγόρος

  Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π)Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας.

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας