Με μεγάλη συμμετοχή η λαμπαδηδρομία στην Κάλυμνο στο πλαίσιο της 19ης Πανελλήνιας συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (video)

485

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στις 6.30 το απόγευμα, η λαμπαδηδρομία στην Κάλυμνο στο πλαίσιο της 19ης Πανελλήνιας  συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών .

΄Με  μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καλύμνου συνδιοργάνωσε αυτή την πορεία Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης με τους Προσκόπους και τους Ναυτοπροσκόπους, τους Αθλητικούς Συλλόγους , τα παιδιά όλων των Σχολείων τους Εθελοντές Αιμοδότες και τους Φίλους της ιδέας της Δωρεάς Μυελού των Οστών .

 Η φλόγα έφτασε στην προβλήτα μπροστά από το Λιμεναρχείο με σκάφος των Ναυτοπροσκόπων και στη συνέχεια πεζή μεταφέρθηκε στον  αύλειο χώρος του Επαρχείου όπου ήταν ο τόπος Αφής της Φλόγας της Αγάπης και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης .

 Για την εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Βάλλα Σταυροπούλου η οποία ήταν και συγκινημένη αφού μετα από πολλά χρόνια αποχωρεί, παραδίδοντας την σκυτάλη στους νεώτερους. Χαιρετισμό  απηύθυνε το νεώτερο μέλος του Συλλόγου Μανώλης Ατσάς, ενώ τιμήθηκε ο Γιώργος Μακαρούνας από τους παλιότερους εθελοντές αιμοδότες.

Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής.

Συντονιστής -εκφωνητής ήταν ο Γιάννης Νομικάριος.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπων του Δήμου Καλυμνίων και όχι μόνο κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά.

Δείτε το video που ετοίμασε η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

25-9-2021 Η 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας στην Κάλυμνο


Φωτογραφίες Αριστοκλή Φιλίτση