Το ΑΝΕΚδοτο Θανάτση για τα 51.108 ευρώ που στοίχισε στην ΑΝΕΚ η “επικοινωνιακή σχέση” του με τοπικό κανάλι.

1996

 

Μόνο ως ΑΝΕΚδοτο μπορούμε να εκλάβουμε τη δικαιολογία Θανάτση στο δημοσίευμα μας στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ με τίτλο “51.108 ευρώ στοίχισε στην ΑΝΕΚ η «επικοινωνιακή σχέση» του Θανάτση με τοπικό κανάλι !!” .

Αποφεύγοντας να απαντήσει για την «ταμπακέρα» για το υπερβολικό ποσό και τον τρόπο που δόθηκε στο συγκεκριμένο κανάλι, που αποτελεί τον ορισμό της διασπάθισης του χρήματος της ΑΝΕΚ, όταν μάλιστα ήταν υπό προθεσμία Πρόεδρος,  μας λέει μέσω της σελίδας του στο fb ότι ο ανταγωνισμός στο λιμάνι της Κω ήταν μεγάλος για τα δρομολόγια στην Τουρκία’ και έπρεπε να προβάλει την ΑΝΕΚ στο «μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό» του νησιού μας!

Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι το έκανε για να “φοβερίσει τον Ερντογάν” ότι η ΑΝΕΚ πάει Τουρκία ! Είναι αστείο για να μην πούμε γελοίο, να λέγεται ότι διαφημιζόταν η ΑΝΕΚ στην τουριστική αγορά της Κω, μέσω του “φιλικού” καναλιού Θανάτση στην Κάλυμνο!

Για το «μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό» του νησιού μας,  που δήθεν το αποκρύψαμε όπως αναφέρει, για μία ακόμη φορά ο κ. Θανάτσης ψεύδεται. Το ψέμα το έχει κάνει τρόπο “πολιτικής” του λειτουργίας Το 2014 λειτουργούσε με έδρα την Κάλυμνο και η «Τηλεόραση Δωδεκανήσου¨ΤV12 . Μάλιστα κάνοντας μια σύγκριση , το 2014 η ΑΝΕΚ πλήρωσε  στο TV12 για διαφήμιση και προβολή  ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 1/10 απ’  ότι δόθηκαν στο κανάλι προτίμησης Θανάτση ,στο οποίο κάποια εποχή παρουσίαζε και εβδομαδιαία εκπομπή!

Για να φρεσκάρουμε και την μνήμη είναι το κανάλι που το 2009-2010 ο Δ.Διακομιχάλης παρουσίαζε εκπομπή και ο Θανάτσης ήταν στην κονσόλα και του προωθούσε τα δήθεν μηνύματα και ερωτήματα των τηλεθεατών, απ”όπου είναι και οι φωτογραφίες.

Στο ερώτημα Θανάτση γιατί βγάλαμε τα στοιχεία τώρα και όχι το 2014 να του πούμε, ότι όταν ως φημολογία πληροφορηθήκαμε τη διασπάθιση του χρήματος της ΑΝΕΚ, μετά αρκετό χρόνο από την αποχώρηση του, άμεσα  ενημερώσαμε το Δ.Διακομιχάλη και εκείνος μας  δήλωνε κατηγορηματικά  ότι είχε άγνοια,  ενώ αμφισβητούσε και την φημολογία και τα ποσά που ακουγόντουσαν.  

Όταν λοιπόν περιήλθαν στα χέρια μας αντίγραφα όλων των παραστατικών που επιβεβαίωναν την φημολογία, άμεσα και πάλι  ενημερώσαμε το Δ.Διακομιχάλη. Μάλιστα μας ζήτησε αντίγραφα τα οποία και του δώσαμε.

 Επιπρόσθετα πριν ένα και πλέον χρόνο και αμέσως μόλις συγκροτήθηκε το νέο ΔΣ, χωρίς να έχουμε κάποιο θεσμικό ρόλο,  θεωρήσαμε υποχρέωση μας να  στείλουμε προσωπική επιστολή τόσο στον Πρόεδρο Θανάτση όσα και σε όλα τα μέλη του ΔΣ της ΑΝΕΚ για να τους ενημερώνουμε με τα ακριβή ποσά και για τη διασπάθιση του χρήματος της Εταιρείας . Κανείς δεν ψέλλισε το παραμικρό, ο δε Πρόεδρος Θανάτσης μας επέστρεψε  το φάκελο με την ένδειξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, αποφεύγοντας βέβαια να διαψεύσει με στοιχεία αυτά που καταγγέλλαμε.

Τα περί δήθεν χυδαιότητας των δημοσιευμάτων μας, να πούμε στον καθηγητή Θανάτση ότι χυδαιότητα δεν είναι όταν αναδεικνύεις την αλήθεια και αυτά που γράφεις είναι πλήρως τεκμηριωμένα και ακριβέστατα. Αρεστά σίγουρα δεν είναι για τον κ. Θανάτση, όμως σε καμιά περίπτωση δεν είναι χυδαία, ψευδή, συκοφαντικά όπως αυτά που γράφει ό ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο fb, εναντίον του kalymnos-news.gr και των συνεργατών του

Για την απορία  της δήθεν μεταστροφή μας ,ας ρωτήσει ο κ. Θανάτσης το Δήμαρχο για να μάθουμε κι εμείς και ο κόσμος με ποια κριτήρια τον  έκανε Πρόεδρο της ΑΝΕΚ,  τον προεκλογικά κρυπτόμενο και μετεκλογικά εμφανιζόμενο για την κατάληψη έμμισθης θέσης ;

Τέλος χαιρόμαστε κ. Θανάτση για την «απειλή» σας ότι θα μας απαντάτε σε όλα!

Όσο απαντάτε τόσο αποκαλύπτεστε και δείχνετε την πολιτική σας γύμνια και μας θυμίζετε  «τα έργα και τις ημέρες σας» στην πολιτική ζωή της Καλύμνου . Ευκαιρία να τα μάθουν και οι νεότεροι.

ΥΓ : 1. Αλήθεια κ. Θανάτση αυτά που γράφετε με ανόητα υπονοούμενα στην προσωπική σελίδα σας στο fb, γιατί δεν τα γράφετε και με πιό επίσημο και “ξεκάθαρο” τρόπο ως Πρόεδρος της ΑΝΕΚ για να  βάλετε και την υπογραφή σας ; Σας φοβίζει κάτι;

2.Τέλος να σας ενημερώσουμε κ. Θανάτση ότι για τις ψευδείς συκοφαντικές και ανόητες αναρτήσεις που συνεχίζεται στη σελίδα σας στο fb για να αυτοχειροκροτήστε με τον περίγυρο και τους “ομόσταυλους” σας, καθώς και στα κατά φαντασία ψέματα και παραμύθια τα οποία αραδιάζετε , σύντομα θα πάρερε τα νέα μας, για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να τα επαναλάβετε μιας και “φοράτε παντελόνια”!