Το Tennis Europe για ηλικίες κάτω των 12 ετών(Αγόρια -Κορίτσια στην Κάλυμνο από 6-12 Σεπτεμβρίου (video)

787

Το νησί της Καλύμνου θα διοργανώσει για πρώτη φορά στην ιστορία του τουρνουά Junior της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Tennis Europe για ηλικίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12 ετών.

Οι ημερομηνίες του τουρνουά είναι 6 εως 12 Σεπτεμβρίου 2021 , ενώ η φάση των προκριματικών θα γίνει 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στην ιστορία του τένις στην Κάλυμνο

Μικροί τενίστες απ’ την Ελλάδα και την Ευρώπη θα δώσουν τις μάχες τους σε κλίμα σεβασμού και αλληλοεκτίμησης. Κάποιοι απ’ αυτούς θα πλαισιώσουν σε λίγα χρόνια τις λίστες της παγκόσμιας κατάταξης. Είμαστε πολύ τυχεροί που διοργανώνουμε και θα διοργανώνουμε για τα επόμενα χρόνια τέτοιου είδους τουρνουά.

Για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός  μίλησαν στο kalymnos-news.gr σήμερα μεσημέρι Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλύμνου, Παναγιώτης Ράγκος , ο Αντπρόεδρος Γιώργος Τρικοίλης, ο προπονητής τένις Γιώργος Παπαγεωργίου,  ο βοηθός προπονητή Σακελλάρης Μαλιάς

 Όπως είπε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ράγκος στο Tennis Europe συμμετέχουν  αποστολές από 8 κράτη( Ελλάδα, Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Λιθουανία, Γερμανία ,Γαλλία, Τσεχία).

Ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τρικοίλης μίλησε για τις μεγάλες προετοιμασίες που έχουν γίνει και για τη συμμετοχή στους αγώνες των πιο καλών μικρών αθλητών του τένις στην Ευρώπη.

Από την Κάλυμνο όπως είπε ο προπονητής Γιώργος Παπαγεωργίου θα αγωνιστούν 6 αθλητές(2 κορίτσια και 4 αγόρια)

Χορηγός στη διοργάνωση είναι ο Δήμος Καλυμνίων που τοποθέτησε 14 προβολείς  αξίας 3.000  ευρώ περίπου.

Οικονομικά ενίσχυσαν τη διοργάνωση,  ο Νίκος Γ. Κούρος με 1.500 ευρώ, ο Γιώργος Τρικοίλης με 500 ευρώ, ο Νίκος Ζεμπιλάς  με 500 ευρώ και το ίδρυμα  Ελέους που εκτός των εγκαταστάσεων που διαθέτει πρόσφερε και 1.000 ευρώ

Επίσης στους χορηγούς ο  Γιώργος Ντόβελλος που έδωσε εξοπλισμό (μεγάλες ποσότητες σε  καρέκλες και τραπέζια), ο Γιάννης Χαλίκος που διέθεσε τα συνεργεία του για 15 ημέρες  για το βάψιμο και τη συντήρηση ,ενώ πρόσφερε δωρεάν δωμάτια στα ξενοδοχεία του για την φιλοξενία αποστολών. Τέλος βοήθησαν οι κ. Πλάτσης, Μαγριπλής, Σμαλιός

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ράγκος ευχαρίστησε  το Δήμαρχος  Καλυμνίων Δ.Διακομιχάλη για την ουσιαστική του  παρέμβαση του στον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις Σπύρο Ζαννιά για να ανατεθούν  οι αγώνες στην Κάλυμνο.

Επίσης ευχαρίστησε  και τα άλλα μέλη του ΔΣ που συμβάλουν στις προσπάθειες του Ομίλου.

Τέλος έγινε πρόσκληση στον κόσμο της Καλύμνου να προσέλθει στις εγκαταστάσεις και να απολαύσει τα πολλά και όμορφα παιγνίδια και ταυτόχρονα να εμψυχώσει και να χειροκροτήσει όλα τα παιδιά.

Η είσοδος για την παρακολούθηση των αγώνων είναι χωρίς εισιτήριο δωρεάν

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο  video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

Το Tennis Europe για ηλικίες Αγόρια - Κορίτσια κάτω των 12 ετών στην Κάλυμνο