Από αναβολή σε αναβολή το έργο αντιστήριξης στο Γαϊδουρόραχο. Τέλος Οκτωβρίου,αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσει (video)

231

Με  επιστολή της, η Εταιρεία «ΙΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ» ανάδοχος του έργου «ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΡΑΧΟ ΠΡΟΣ ΜΥΡΤΙΕΣ Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΥ» είχε κάνει γνωστό  στο Δήμο Καλυμνίων ότι από την Τετάρτη 06.10.2021 , επίκειται η διακοπή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, τμήματος του επαρχιακού οδικού δικτύου από τον Πύργο Κυπραίου έως το ξενοδοχείο Πανόραμα, για χρονικό διάστημα τριών περίπου μηνών. Η διακοπή της κυκλοφορίας επιβάλλεται προκειμένου η ανάδοχος εταιρεία ξεκινήσει άμεσα τις εργασίες του έργου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται στο διάστημα που θα εκτελούνται οι εργασίες, μέσω διοχέτευσης αυτής στον περιφερειακό δρόμο των Βιγλών.

Για μία όμως ακόμη φορά, το ξεκίνημα του εν λόγω έργου αναβάλλεται καθόσον οι εργασίες και οι διευθετήσεις σε σημεία της παρακαμπτήριας οδού που έπρεπε να εκτελεστούν από το Δήμο Καλυμνίων δεν έγιναν.

Αποτέλεσμα είνα,ι η έναρξη των εργασιών του έργου «ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΡΑΧΟ ΠΡΟΣ ΜΥΡΤΙΕΣ Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΥ» να μεταφέρεται στο τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου σύμφωνα με δήλωση του Επάρχου Μ.Μουσελλής.

Να σημειώσουμε ότι αυτή η αναβολή έναρξης των εργασιών ναι μεν εξυπηρετεί τους επαγγελματίες των τουριστικών περιοχών, αφού η τουριστική κίνηση συνεχίζεται, το ζητούμενο όμως είναι το έργο αυτό να ολοκληρωθεί και να μην χρειαστεί κάποια νέα αναβολή.

 Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

6-10-2021 Από αναβολή σε αναβολή το έργο του δρόμου στο Γαιδουρόραχο