“Αυτοψία” στη σκάλα του μαρασιού της Υπαπαντής όπου ο Δ.Διακομιχάλης είχε υποσχεθεί προεκλογικά «τελεφερίκ» για να μην ανεβαίνουν σκαλοπάτι-σκαλοπάτι! (video)

1101

Με αφορμή το δημοσίευμα μας για το “Τελεφερίκ” που υποσχέθηκε προεκλογικά ο Δ.Διακομιχάλης στους κατοίκους στο μαράσι της Παναγιάς Υπαπαντής για να μην ανεβαίνουν σκαλοπάτι-σκαλοπάτι, (μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ)μας τηλεφώνησαν κάτοικοι της περιοχής.

Όπως μας μετέφεραν προεκλογικά το 2019 ο Δ.Διακομιχάλης ως υποψήφιος Δήμαρχος ,του κάλεσε στη σκάλα του μαρασιού και τους εξήγγειλε την υπόσχεση του, ότι μόλις εκλεγεί Δήμαρχος θα τοποθετήσει “τελεφερίκ” για να μην χρειάζεται να ανεβαίνουν από τα σκαλοπάτια.

Ο φακός λοιπόν μετά το δημοσίευμα μας και το τηλεφώνημα κατοίκων, βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στη σκάλα της Υπαπαντής και έκανε σχετικό ρεπορτάζ.

Το ρεπορτάζ αυτό παραθέτουμε στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς και περιγράφουν πολύ παραστατικά μία από τις πολλές προεκλογικές υπσσχέσεις του Δ.Διακομιχάλη.

6-10-2021 Το «Τελεφερίκ» του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη στην Εν.Υπαπαντής!!!