Βροχή διάρκειας 10 λεπτών και ο εμπορικός δρόμος στην Πόθια μετατράπηκε σε ποτάμι-Το ψέμα Διακομιχάλη πριν 3 χρόνια (video)

2254

Η μεσημεριανή βροχή σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, διάρκειας 10 λεπτών, ήταν αρκετή για να μετατραπεί  ο εμπορικός δρόμος της Πόθιας Καλύμνου σε ένα απροσπέλαστο ποτάμι.

Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραψε από τη σημερινή βροχή ο Μάμας Χαραμαντάς

12-10-2021 Πλημμύρισε ο εμπορικός με 10 λεπτά βροχή!!!

Εικόνες γνώριμες που βιώνουμε πάρα πολλά χρόνια,παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουμε  για αρκετά ακόμη χρόνια, να τις βλέπουμε.

Στην πρόσφατη του επίσκεψη πριν 15 ημέρες στην Κάλυμνο,  σε δημόσια δήλωση του για το θέμα της αντιπλημμυρικής προστασίας  της Πόθιας ο τεχνικός σύμβουλος του Δήμου  Γιάννης Ρώτας με πάσα ειλικρίνεια  είπε: Δεν λύνεται τόσα εύκολα .Σε αυτή τη Δημαρχία και ίσως και στην επόμενη δεν θα έχει υλοποιηθεί το έργο, αλλά τουλάχιστον να το έχουμε προετοιμάσει.

Και όμως  ο σημερινός Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης πριν 3 χρόνια  στις 29 Νοεμβρίου 2018 περίπου ως αντιπολίτευση, δήλωνε στο φακό του kalymnos-news.gr,κατά τη διάρκεια μιας νεροποντής και έχοντας ως φόντο τ﨔ποτάμι» του εμπορικού δρόμου :

 Θέλω να δηλώσω το εξής απλό. Εάν ο Καλυμνιακός λαό μας εμπιστευτεί στις προσεχείς εκλογές η πρώτη απόφαση τον Σεπτέμβρη θα έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των νερών της βροχή προκειμένου να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη εικόνα. Ήδη έχω δώσει εντολή στην Αθήνα σε συγκεκριμένο γραφείο να επεξεργαστεί την πρόταση που θα φέρουμε στο ΔΣ.  Είναι μια είδηση. …Υπάρχει η αναγκαιότητα και να μην πει  που θα βρεθούν λεφτά. Μα από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων, μα από το Περιφερειακό πρόγραμμα, λεφτά θα βρούμε. Εμείς θα έχουμε την ευθύνη και θα δώσουμε λύση.

Δείτε και το σχετικό video προς επιβεβαίωση των παραπάνω:

29-11-2018 Δ.Διακομιχάλης: Το πρώτο έργο μας αν επανεκλεγούμε η αντιμετώπιση των υδάτων!!!