Η Πόπη Μαύρου παραδίδει μετά από 30 χρόνια το τιμόνι του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου. (video)

1329

Μετά από 30 χρόνια στο τιμόνι του Παραρτήματος Καλύμνου του Λυκείου Ελληνίδων και  45 χρόνια ενεργού συμμετοχής , η  Πόπη Μαύρου αποχωρεί από τη θέση της Προέδρου.

Σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 η Πόπη Μαύρου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα  συνέντευξη στο  kalymnos-news.gr.

H Πόπη Μαύρου ξεκίνησε, εξηγώντας για την απόφαση της να αποχωρήσει από την Προεδρία του Λυκείου. Όπως χαρακτηριστικά είπε το μέλημα όλων των παλιών θα  είναι το Λύκειο να περάσει με ασφάλεια στις επόμενες γενιές.

Στο Λύκειο η Πόπη Μαύρου έχει συμπληρώσει 45 χρόνια ,ενώ ως Πρόεδρος ανέλαβε το 1990.

Το έργο του Λυκείου Ελληνίδων στην Κάλυμνο, τεράστιο και γνωστό. Όπως τόνισε η Πόπη Μαύρου είναι ένα έργο που δεν είναι δουλειά του ενός και των δύο, αλλά  συλλογικό . Η πίστη ,ο ενθουσιασμός, το δώσιμο ψυχής ήταν απ’ όλη την ομάδα. Είναι ένα έργο εκπαιδευτικό, εθνικό και πολιτιστικό.Αυτό είναι το τρίπτυχο, είναι η ουσία του Λυκείου.

Στη συνέχεια η Πόπη Μαύρου αναφέρθηκε σε σημαντικές εργασίες που πρέπει να γίνουν, όπως κάποιες  εκδόσεις και δισκογραφικές παραγωγές, ψηφιοποίηση της ιματιοθήκης, καταλογογράφηση των βιβλιοθηκών κλπ

Αναφορικά για τις εκλογές και την ανάδειξη του ΔΣ είπε ότι θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή και κάλεσε όλα τα μέλη του Λυκείου να έλθουν, να τακτοποιηθούν ταμειακώς ,μέχρι και το 2020, οι υποψηφιότητες είναι αρκετές και θα υπάρξει σημαντική ανανέωση 

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

19-10-2021 Αποχωρεί από πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων η κ.Μαύρου