Ι.Μαστροκούκος: « Άλλα αντ’ άλλων» η απάντηση που μου έδωσε ο Δήμαρχος για το πρόβλημα με την επικινδυνότητα του κεντρικού δρόμου στο Λαφάσι. (video)

463

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος για την επικινδυνότητα του κεντρικού δρόμου στο Λαφάσι.

Ήταν ένα θέμα που με επιστολή διαμαρτυρίας , 245 κάτοικοι της περιοχής, αλλά και οδηγοί βαρέων οχημάτων που χρησιμοποιούν το δρόμο, ανέδειξαν το πρόβλημα, ζητώντας την άμεση επίλυση του.

Ο Ι.Μαστροκούκος ήταν αυστηρός στην κριτική του απέναντι στη Δημοτική Αρχή ,λέγοντας ότι το θέμα το έθεσε στο Δήμαρχο στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ και η απάντηση που πήρε όπως χαρακτηριστικά είπε «ήταν άλλα αντ’ άλλων».

Με φανερή την αγανάκτηση του,ο Ι.Μαστροκούκος είπε ότι ο Δήμαρχος προεκλογικά υποσχόταν στους κατοίκους ότι άμεσα θα το λύσει το πρόβλημα και τώρα που βγήκε το έχει πετάξει στον «κάλαθο των αχρήστων» και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η περιοχή του παραλιακού μετώπου τίνος ευθύνη είναι. Τώρα λέει ότι θα βάλει φανάρια.

Στη συνέχεια ο Ι.Μαστροκούκος κατέθεσε την πρόταση της Παράταξης του ,ενώ άφησε αιχμές κατά της δημοτικής αρχής, λέγοντας ότι όλα τα μεγάλα προβλήματα, αλλά ακόμη και τα απλά, συνεχίζουν να παραμένουν άλυτα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ι.Μαστροκούκος στο  video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς

30-10-2021 Ο Γ.Μαστροκούκος για τον δρόμο στη περιοχή του ΒουβάληΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός