Μετά από διακοπή 5 μηνών θα συνεχιστεί η διάνοιξη του Περιφερειακού δρόμου Θέρμα-Άγιος Σάββας, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

564

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε (5) μήνες από τότε που διακόπηκαν, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί, οι εργασίες διάνοιξης στον Περιφερειακό δρόμο Θέρμα-Άγιος Σάββας.

Επίσης συμπληρώθηκαν τρεις (3) μήνες, από τις 15 Ιουλίου 2021, όταν επισκέφτηκε την Κάλυμνο εκπρόσωπος της ΜΟΜΚΑ, για να κάνει αυτοψία του έργου και να συνεχιστούν οι εργασίες. Μάλιστα τότε είχε ανακοινωθεί από το Δήμο, ότι άμεσα θα γινόταν επανεκκίνηση των εργασιών διάνοιξης, χωρίς μέχρι σήμερα αυτό να έχει συμβεί, αν και παρήλθε διάστημα 3 μηνών από τότε.

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τέλος της εβδομάδος με αρχές της επόμενης.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συμβεί.

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε και έχουν ληφθεί από ψηλά,  δείχνουν τη πορεία της διάνοιξης που έχει γίνει τόσο από την πλευρά του Αγίου Σάββα ,όσο και από τα Θέρμα. Φαίνεται ότι εκτός της διάνοιξης που θα πρέπει να συνεχιστεί και στο υπόλοιπο τμήμα ,θα απαιτηθούν και τεχνικά έργα για τη γεφύρωση των 2 τμημάτων.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός