Μπάζα παντού, με πρώτο «παραβάτη» το Δήμο Καλυμνίων. (video)

751

Μπάζα παντού, με πρώτο «παραβάτη» το Δήμο Καλυμνίων.

 Αρκετές φορές το kalymnos-news.gr έχει αναδείξει το πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη εγκατάλειψη μπαζών και άχρηστων υλικών σε διάφορα σημεία.

Και ενώ ο Δήμος Καλυμνίων θα πρέπει να ελέγχει την ανεξέλεγκτη ρίψη των μπαζών,δυστυχώς δίνει πρώτος το κακό παράδειγμα.

 Ό φακός του kalymnos-news.gr κατέγραψε εικόνες από τρία διαφορετικά σημεία όπου ο Δήμος έκανε κάποιες παρεμβάσεις,αλλά ξέχασε να απομακρύνει τα μπάζα και τα άχρηστα υλικά.

Πρώτη στάση στο αλσύλιο κάτω από τον άγιο Σάββα. Πριν αρκετούς μήνες έγινε μία παρέμβαση και καλλωπισμός του χώρου. Δυστυχώς όλα τα μπάζα και τα άχρηστα υλικά που συγκεντρώθηκαν εγκαταλείφθηκαν σε διπλανό χώρο όπου παραμένουν μέχρι σήμερα!

Δεύτερη στάση ,στην περιοχή Φλασκά ,όπου προ ημερών η ΔΕΥΑΚ έκανε μία παρέμβαση με την κατασκευή ενός αποστραγγιστικού έργου Το έργο τελείωσε αλλά τα υλικά που περίσσεψαν και τα χώματα παραμένουν .

Τρίτη στάση. Λίγο πιό κάτω. Σε ιδιωτικό χώρο έχουν εναποθετηθούν από το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ όλα τα μπάζα, από τη διάνοιξη του καναλιού.

Το ρεπορτάζ κλείνει με την επίσκεψη σε άλλο σημείο του νησιού στην περιοχή στον άγιο Παντελεήμονα. Στην περίπτωση αυτή, μπάζα και άχρηστα  υλικά εγκαταλείφθηκαν  επί του δρόμου από ιδιώτη εδώ και ένα χρόνο με το Δήμο να “σφυρίζει” αδιάφορα 

Δείτε το  video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς.

29-10-2021 Μπάζα παντού!