Σημερινές εικόνες ντροπής από τη Χωματερή Καλύμνου που αναδεικνύουν την ανευθυνότητα και ανικανότητα της Δημαρχίας Διακομιχάλη.(video)

1201

Σήμερα Σάββατο πρωί. 16 Οκτωβρίου 2021 και μπορεί η κακοκαιρία «μπάλλος» να μην επηρέασε στο πέρασμα  της την Κάλυμνο,  όμως οι λευκοί  πυκνοί καπνοί που από πολύ νωρίς εκλύονται από τη Χωματερή Καλύμνου έφτασαν μέχρι το Βαθύ!

Ο φακός του kalymnos-news.gr και ο Μάμας Χαραμαντάς βρέθηκαν στο χώρο της Χωματερής όπου οι σωροί των απορριμμάτων βρίσκονται σε παράταξη  εντός και εκτός,  αναμένοντας τη σειρά τους για να καούν και τους πυκνούς λευκούς και επικίνδυνους καπνούς να εκλύονται ασταμάτητα και να δημιουργούν εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ.

 Ένα ρεπορτάζ που αναδεικνύει την  ανευθυνότητα, την επικινδυνότητα και την ανικανότητα της σημερινής Δημαρχίας Διακομιχάλη που ήδη βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου 25,5 μήνες .

Ένα ρεπορτάζ αφιερωμένο στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του μήπως και τώρα,μετά από 25,5 μήνες στο τιμόνι τους Δήμου ευαισθητοποιηθούν και αντιληφθούν, ότι με τις γελοίες δικαιολογίες περί εμπρηστών και  ψεύτικες υποσχέσεις δεν μπορούν να ξεγελάσουν τον Καλυμνιακό λαό και είναι η ώρα να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν, για να επιλύσουν πάραυτα αυτό το πρόβλημα που εκτός των τριτοκοσμικών εικόνων, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την υγεία των κατοίκων του νησιού.

Αναφορικά με κάποιους από τους  βολεμένους της Δημοτικής Αρχής που θεωρούν ότι παρόμοια ρεπορτάζ δυσφημούν το νησί, θέλοντας να σιωπούμε και να τα κρύβουμε “κάτω από το χαλί”, απλά να τους πούμε ότι το νησί δεν το δυσφημούν  αυτοί που αναδεικνύουν προβλήματα που έχουν να κάνουν με στοιχειώδεις και βασικές υποδομές και το βασικότερο με το πολύτιμο αγαθό της Υγείας των κατοίκων του νησιού, αλλά αυτοί που ευρισκόμενοι στο τιμόνι του Δήμου, εξαπατώντας τον Καλυμνιακό λαό με ψεύτικες υποσχέσεις , αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων,  ανεύθυνοι, επικίνδυνοι και ανίκανοι να δώσουν λύση.

Δεν θα προσθέσουμε κάτι  άλλο, αφού το αναλυτικό, πλήρες ρεπορτάζ , οι διαπιστώσεις κι επισημάνσεις του Μάμα Χαραμαντά μέσα από τους καπνούς  και τους σωρούς των σκουπιδιών στη Χωματερή Καλύμνου, σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου, αναδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα.

Απλά να πούμε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κύριε Δήμαρχε!

Δείτε το video με τις εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ

16-10-2021 «Λευκός καπνός» από το ηφαίστειο της ΚαλύμνουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός