«Άφαντη» η Δημοτική Αρχή Καλύμνου από την ακριτική Ψέριμο (video)

421

Σήμερα Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021,το πρωί, συναντήσαμε στο λιμάνι της Καλύμνου, έξω από το σκάφος «ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ» τον ιδιοκτήτη του Μιχάλη Αρβίθη, που τα τελευταία χρόνια διαμένει με την οικογένεια του στην ακριτική Ψέριμο.

Ο Μιχάλης Αρβίθης, μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr για τα προβλήματα καθημερινότητας που υπάρχουν στο νησί και αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι.

Ο δημοτικός φωτισμός όπως είπε, είναι προβληματικός αφού 12 λάμπες είναι καμένες και επικρατεί σκοτάδι ,με αποτέλεσμα να υπάρξει και μικροατύχημα σε μόνιμη κάτοικο του νησιού.

Αναφορικά με τα απορρίμματα είπε, ότι ο χώρος όπου συγκεντρώνονται, έχει γεμίσει ξανά, ενώ η υπόσχεση από τη Δημοτική Αρχή ότι κατά τη θερινή περίοδο, η αποκομιδή και μεταφορά τους στην Κάλυμνο θα γινόταν 2 φορές το μήνα (ανά 15νθήμερο) δεν τηρήθηκε.

Επίσης μίλησε για την ανάγκη μόνιμης παρουσίας Ιατρού στο νησί,αναφέροντας ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δύο τραυματισμοί μονίμων κατοίκων που χρειαζόντουσαν περίθαλψη, ενώ στη Ψέριμο διαμένουν αρκετοί υπερήλικες που χρήζουν συχνής ιατρικής παρακολούθησης,

Τέλος ανέφερε. ότι μία ομάδα μόνιμων κάτοικων, ξεκίνησε να κάνει κάποιες καθαριότητες και θα συνεχίσει με τον καλλωπισμό διάφορων χώρων και χρειάζεται και τη βοήθεια του Δήμου.

Δείτε τα όσα είπε ο Μιχάλης Αρβίθης, στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

18-11-2021 «Άφαντη» η δημοτική αρχή από την Ψέριμο παρά τις «παχυλές» υποσχέσειςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός