Δωδεκανησιακή Εθελοντική αιμοδοσία στον Πειραιά Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

51

Η Δωδεκανησιακή Παροικία της Αττικής στέκεται πάντοτε έμπρακτα στο πλευρό κάθε Δωδεκανήσιου που καταφθάνει στην Αθήνα και τον Πειραιά έχοντας ανάγκη. Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες εκκλήσεων για προσφορά αίματος. Η ανάγκη αυτή, ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας έχει αυξηθεί δραματικά. 

Ήδη από το μακρινό 2012 η νεολαία της Δωδεκανήσου στην Αττική, με πρωτεργάτη τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες και στηρίζει όλους τους Δωδεκανήσιους. Τα τελευταία χρόνια, με τη σύσταση της Δωδεκανησιακής Τράπεζας Αίματος από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς ο αγώνας για αίμα έγινε μεγαλύτερος. Ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων,  ο Σύλλογος Δωδεκανησίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά και ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινές εθελοντικές αιμοδοσίες που χαρίζουν ΖΩΗ σε κάθε συνάνθρωπό μας.

Υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς και τη συμμετοχή των τριών συλλόγων της δωδεκανησιακής νεολαίας μας διοργανώνεται το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 15:00 εθελοντική αιμοδοσία στη Δωδεκανησιακή Εστία (Υψηλάντου 143) στον Πειραιά.

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας – Γ. Γεννηματάς και θα διενεργηθεί στη μνήμη του συμπατριώτη μας πρώην Υπουργού Υγείας και Καθηγητή Ιατρικής Δημητρίου Κρεμαστινού.

Υπεύθυνοι για τη σύνταξη της λίστας με τα ονόματα των εθελοντών αιμοδοτών θα είναι οι εξής:

Ιωάννης Φραγκούλης: 6981156333

Φαρμακείο Αικατερίνης Βουρεξάκη: 2104120921

Χαράλαμπος Χατζόπουλος: 6908885599