Την Αστυπάλαια επισκέφτηκε ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής

117

Την Αστυπάλαια επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής , όπου είχε σειρά επαφών με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και με πολίτες του νησιού.


Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας κ. Νίκο Κομηνέα , όπου
παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος κ. Καμπούρης, συζητήθηκε η εξέλιξη των έργων της Περιφέρειας . Ειδικότερα έγινε αναφορά στο έργο του Καθαρισμού ρεμάτων, τη συντήρηση του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου και την Αποκατάσταση του Αθλητικού Κέντρου του νησιού .

Στη συνέχεια ο Έπαρχος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, όπου είχε συνάντηση με την υπεύθυνη ιατρό κ. Γκίκα. Η ιατρός τον ενημέρωσε για θέματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και του εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την προμήθεια του καινούργιου ασθενοφόρου που διέθεσε η Περιφέρεια καθώς και για το isobox που διατέθηκε με σκοπό να διενεργούνται με ασφάλεια οι απαραίτητοι λόγω της πανδημίας έλεγχοι.

Ακολούθως ο Έπαρχος επισκέφθηκε το λιμενικό και αστυνομικό φυλάκιο του νησιού, συζήτησε με τα στελέχη τους και τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να τηρείται η τάξη και να υπάρχει η αίσθηση της ασφάλειας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού.

Τέλος ο Έπαρχος είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την συνυποψήφια του από την Αστυπάλαια κ. Μαριάκη Καλλιόπη και να συζητήσει μαζί της για θέματα που αφορούν το νησί .
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός