H Νίκη Χαντσαρίδου στο γνωστό reality “η ΦΑΡΜΑ” του ΑΝΤ1

1929

Η Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη επιστρέφει τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1 και θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, ακόμα πιο αληθινή, ακόμα πιο απολαυστική. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, οι παίκτες θα αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης

Θα καταφέρουν να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες; Θα φροντίσουν σωστά τα ζώα και τη γη; Θα ανταποκριθούν στα απαιτητικά αγωνίσματα της «Φάρμας»; Θα μπορέσουν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι; Θα αντέξουν να ζήσουν ως πραγματικοί αγρότες;

Οι 18 παίκτες

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

ΑΝΤΡΕΣ: Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδη.

Το ενδιαφέρον βέβαια για την Κάλυμνο εστιάζεται στη συμμετοχή της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής της Νίκης Χαντσαρίδου.

Στην επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Νίκη αναφέρει στο σύντομο βιογραφικό της

ΝΙΚΗ ΧΑΝΤΣΑΡΙΔΟΥ

«Ονομάζομαι Νίκη Χαντσαρίδου και είμαι Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής από το ΑΠΘ, με Μεταπτυχιακό στη «Βελτίωση της Ανθρώπινης Απόδοσης και της Υγείας».

Όλοι στην οικογένειά μου είναι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής και από πολύ μικρή ασχολούμαι με τον αθλητισμό, την κολύμβηση, τον χορό και τον στίβο.

Ως αθλήτρια, στέφθηκα 1η Πανελληνιονίκης στις Νέες Γυναίκες και 3η στις Γυναίκες στα 4×400 Γυναικών στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου, με την ομάδα μου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης).

Εργάζομαι ως προπονήτρια κολύμβησης, Fitness Personal Trainer και ως Aqua Fitness Expert με το δημοφιλές πρόγραμμά μου, «Niki’s Aqua Fitness».

Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας www.nikisfitness.com παρέχω υπηρεσίες άσκησης για όλους.

Με τα προγράμματα άθλησης που έχω δημιουργήσει, προσπαθώ να προάγω την Υγεία και την Ευεξία! Λατρεύω την άθληση, το νερό, τη φύση και τον υγιεινό τρόπο ζωής, τα ταξίδια, το νησί μου, την Κάλυμνο και την πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη.»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Νίκη στην προσωπική της σελίδας στο fb