Ένας χρόνος από το θάνατο του Παναγιώτη Βισβάρδη.

768

Τη Δευτέρα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την 20 Δεκεμβρίου 2020 που «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή ένας εξαιρετικός συμπολίτης μας ο Παναγιώτης Βισβάρδης σε ηλικία 60 ετών.

 Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου  2021,στις 4.00 το  απόγευμα θα στολιστεί το κόλλυβο στην αίθουσα τελετών της Αγίας Τριάδας και την επόμενη ημέρα θα τελεστεί  το ετήσιο μνημόσυνο

Ο Παναγιώτης Βισβάρδης άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, πριν ένα χρόνο σκορπίζοντας  θλίψη στους οικείους του και  στην Καλυμνιακή κοινωνία.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 14 Φεβρουαρίου 1961, σπούδασε Μηχανική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και πριν 20 χρόνια περίπου εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κάλυμνο όπου διατηρούσε Γραφείο Τελετών.

Παντρεμένος με τη Μαρία Καλικατζάρου.

Ο Παναγιώτης ήταν ένας αγωνιστής της ζωής, απλοϊκός, αγαπητός , κοινωνικός, ευγενικός, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, εξυπηρετικός, συμπονετικός ,φιλάνθρωπος, έντιμος, με πηγαίο χιούμορ,ένας πραγματικός λεβέντης.

Παναγιώτη πάντα θα σε θυμόμαστε

Το γραφείο τελετών συνεχίζει τις δραστηριότητες του με την επιμέλεια της Μαρίας ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΥ συζύγου του Παναγιώτη και της ομάδας του γραφείου.