Αποκάλυψη «L&O»: Πλήρωναν τοξικομανείς να εμβολιαστούν για λογαριασμό τους – Ένας εξαρτημένος έλαβε τουλάχιστον 16 δόσεις

652

Δύο τοξικομανείς έκαναν εμβόλια για λογαριασμό άλλων προσώπων έναντι 25 ευρώ το ένα

Μία απίστευτη υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας το «LawandOrder», που αφορά τη σύλληψη δύο τοξικομανών σε νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής, που φέρονται να έκαναν εμβόλια για λογαριασμό άλλων προσώπων έναντι 25 ευρώ το ένα. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ένας από τους συλληφθέντες έκανε 16 μονοδοσικά εμβόλια και ο δεύτερος 12 δόσεις εμβολίου.

Οι δυο τους μάλιστα εμφανίζονταν στο νοσοκομείο έχοντας στα χέρια το ΑΜΚΑ και την ταυτότητα των ατόμων για τους οποίους έκαναν το εμβόλιο και σε ερωτήσεις σχετικά με την αλλαγής της εμφάνισής τους, ανέφεραν πως «είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά λόγω της χρόνιας εξάρτησής τους από τα ναρκωτικά».

Είχαν «στρατολογηθεί» από τρίτο άτομο

Σύμφωνα με πηγές, οι άνδρες είχαν «στρατολογηθεί» από ένα τρίτο άτομο που διαμένει στην Δυτική Αττική και τα στοιχεία του φέρονται να γνωρίζουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας που διερευνούν την υπόθεση και τους έδινε τα έγγραφα και τα χρήματα για κάθε δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και στην συνέχεια τους περίμενε έξω από το νοσοκομείο προκειμένου να παραλάβει τις ταυτότητες και να τις αποδώσει στους κατόχους τους, έχοντας πλέον… εμβολιαστεί.

Ένας από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, φέρεται να διαπίστωσε την συχνή παρουσία των δύο ατόμων στο χώρο και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/12) οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση την αίθουσα των εμβολιασμών και όταν οι δυο τοξικομανείς εισήλθαν σε αυτόν τους ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν να τους κάνουν ερωτήσεις.

Ο «ενδιάμεσος»

Όταν τους είπαν πως είχε στηθεί το κόλπο με τους εικονικούς εμβολιασμούς, οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να παραμείνουν στο χώρο, ενώ συνάδελφοί τους βγήκαν από το νοσοκομείο και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον «ενδιάμεσο» ο οποίος όμως είχε προλάβει να φύγει από το σημείο.

(Πηγή: lawandorder.gr)

 tezaris.law.order@gmail.com