Δήλωση της Ελευθερίας Φτακλάκη, Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής ΚΙΝ.ΑΛ

171

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΦΤΑΚΛΑΚΗ, ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΛ

Σύντροφοι και συντρόφισσες, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, το διακύβευμα της επόμενης μέρας είναι η ενότητα του χώρου! Είναι χρέος μας να τη διαφυλάξουμε κόρην οφθαλμού.

Είμαι από τους οπαδούς που δεν διακατέχονται από προσωπολατρία, ούτε από το σύνδρομο του αυλικού, και με αυτές τις σταθερές πορεύτηκα διαχρονικά στην πολιτική, και ως οπαδός αλλά και ως υποψήφια για τη διεκδίκηση πολιτικών θώκων ( περιφερειακός σύμβουλος Ν.Αιγαίου, υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου)!

Ως σύγχρονη πολιτικός δεν μου αρέσει να «καθοδηγώ» και να δίνω γραμμές ως προς τις εκλογικές διαδικασίες καθώς θεωρώ πως κάθε ψηφοφόρος έχει τη δική του κρίση και το αναφαίρετο δικαίωμα να την προασπίζεται και να επιλέγει τον/ην πολιτικό που τον εκφράζει

Υπερασπίστηκα διαχρονικά τον πολιτικό μου χώρο με έναν αξιακό κώδικα τιμής χωρίς ποτέ να υποτιμήσω ή να κρίνω συνυποψήφιους μου, πόσο δε μάλλον τους εκάστοτε προέδρους του κόμματος. Οι επιλογές της βάσης ήταν και είναι πάντα σεβαστές. Άλλωστε, η εκλογή Προέδρου από τη βάση καθιερώθηκε από το ΠΑΣΟΚ.

Ως εκ τούτου, και σε αυτές τις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ χαιρετίζοντας όλες τις υποψηφιότητες,πάλεψα και παλεύω για μια μεγάλη συμμετοχή στην κάλπη! Για εμένα προτεραιότητα ήταν και είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ του πολιτικού μας χώρου!

Η Ενότητα του χώρου αποτελεί την Κορωνίδα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης! Νικητές και μη πρέπει να συμπορευτούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, μονιασμένοι, χωρίς πικρίες και υπονομεύσεις! 

Άλλωστε, να θυμίσω πως ο ιδεολογικός μας αντίπαλος βρίσκεται στη ΝΔ και στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ! Σύντροφοι και συντρόφισσες, είμαστε συναγωνιστές και όχι ανταγωνιστές. Είμαστε όλοι/ες δημοκράτες, αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ. Κάθε άλλη ρητορική και διασπαστική συμπεριφορά θα αποτελέσει νερό στο μύλο των κκ. Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Στις 12.12 ψηφίζουμε για νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, το νέο ηγέτη που θα τολμήσει να κάνει ρήξεις, θα εκσυγχρονίσει και θα μετασχηματίσει το κίνημα σε ένα κόμμα, μέσα από δομικές αλλαγές με τη βάση να πρωταγωνιστεί, ένα κόμμα που θα αποτελεί μια εναλλακτική και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα.

Η εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ πρέπει να σηματοδοτήσει την ανάταση του χώρου, να δημιουργήσει ένα νέο πλειοψηφικό ρεύμα που θα καταστήσει το ΠΑΣΟΚ μια ισχυρή κοινοβουλευτική δύναμη στη χώρα μας!

Αυτό είναι το διακύβευμα. Αυτό είναι το μήνυμα της επόμενης ημέρας. Με αυτές τις σκέψεις να ευχηθώ καλό βόλι…

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

Παρασκευή Ελευθερία Φτακλάκη

Πολιτικός/Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής ΚΙΝΑΛ

Πολιτικός Επιστήμων/Διεθνολόγος

Διδάκτωρ Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου/ Υποψήφια μετα-διδάκτωρ