Η απάντηση του Μικέ Ρήγα σε ειρωνικό σχόλιο Θανάτση (video)

969

Η ενέργεια του προέδρου της ΑΝΕΚ Γ.Θανάτση  να απομονώσει με «κοπτοραπτική» απόσπασμα 12 δευτερολέπτων από video του kalymnos-news.gr με τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Μικέ Ρήγα στη διακοπείσα συνεδρίαση του ΔΣ την περασμένη Δευτέρα,  προκάλεσε την αντίδραση του δευτέρου.

Πιό συγκεκριμένα ο Γ.Θανάτσης απομόνωσε από το εν λόγω video διάρκειας 6 λεπτών, με τίτλο “Διακοπή του ΔΣ με ευθύνη του Προέδρου Ν.Γαβαλά” που περιλαμβάνει τη δριμεία κριτική που ασκήθηκε από επικεφαλής και δημοτικούς συμβούλους του συνόλου της αντιπολίτευσης για τις απαράδεκτες συμπεριφορές του Ν.Γαβαλά, μία αποστροφή του Μικέ Ρήγα, 12 δευτερολέπτων.

Το «πειραγμένο» αυτό video o Γ.Θανάτσης ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο fb και το συνόδευε με ειρωνικό σχόλιο “Νέος Αρχηγός, νέο ήθος..”

Άμεση ήταν η αντίδραση του Μικέ Ρήγα, που δήλωσε μεταξύ άλλων στο kalymnos-news.gr:

Φαίνεται ότι ο κ. Θανάτσης ,ο αξιότιμος Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΝΕΚ παρακολουθεί το kalymnos-news.gr σε καθημερινή βάση και έκοψε το σημείο στο οποίο αναφέρομαι στον Πρόεδρο και το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα, με ένα ειρωνικό σχόλιο « Νέος Άρχηγός,νέο ήθος..»

Είναι προσφιλή τακτική του κ. Θανάτση να προσπαθεί συχνά-πυκνά να με μειώσει ,πότε αναφερόμενος στην καταγωγή μου από το Βαθύ ,ότι προέρχομαι από τα χωράφια και αγροτική οικογένεια που δεν έχουμε πτυχία. Πράγματι οι γονείς μου είναι αγρότες που εργάστηκαν τίμια και σκληρά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για αυτό ,πράγματι είμαι Βαθιώτης, μόνο που εγώ ο Βαθιώτης ο μικρός, τολμώ τα τελευταία χρόνια να βάζω το όνομα μου σε ψηφοδέλτιο της αρεσκείας μου και να εκλέγομαι πρώτος ανάμεσα σε τόσους υποψήφιους.

Τον προκαλώ λοιπόν αν τολμά να βάλει και αυτός το όνομα του σε ψηφοδέλτιο της αρεσκείας του, να δούμε τι αποδοχή έχει από την Καλυμνιακή κοινωνία. Είναι αυτός που πάντα είναι κρυμμένος και εμφανίζεται δια της πλαγίας και παίρνει έμμισθες θέσεις, όπως τώρα Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΝΕΚ και βέβαια το τελευταίο κατόρθωμα είναι να τον προτείνει ο Δήμαρχος για μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ και από κανένα δημοτικό σύμβουλο όλων των αντιπολιτεύσεων δεν πήρε ούτε μία ψήφο

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

16-12-2021 Ο Μικές Ρήγας απαντάει σε ειρωνικά σχόλια που έκανε ο Γ.Θανάτσης