Ο Μικές Ρήγας για απαράδεκτες συμπεριφορές Προέδρου ΔΣ,για καθαριότητα σε Ψέριμο και για πρόταση υποψηφιότητας Θανάτση στο ΔΣ ΔΕΥΑΚ (video)

509

Συνέντευξη στο kalymnos-news.gr παραχώρησε σήμερα Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 ο δημοτικός  σύμβουλος Μικές Ρήγας για την επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα, που διακόπηκε αλλά και για όσα ακολούθησαν στη χθεσινή συνεδρίαση.

ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΑΒΑΛΑ

Ο Μικές Ρήγας ξεκίνησε καυτηριάζοντας τις συμπεριφορές του Προέδρου του ΔΣ Νικολάου Γαβαλά απέναντι στα μέλη του ΔΣ και εστιάζοντας στο επεισόδιο στη συνεδρίαση της Δευτέρας που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί. Στην εν λόγω συνεδρίαση ο ίδιος άσκησε δριμεία κριτική στον Πρόεδρο του ΔΣ ενώ αντέδρασαν όπως είπε και όλες οι αντιπολιτεύσεις που κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος και καυτηρίασαν στις απαράδεκτες συμπεριφορές του Ν.Γαβαλά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΖΩΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΨΕΡΙΜΟ

Στη συνέχεια ο Μίκες Ρπηγας αναφέρθηκε στα σκουπίδια της Ψερίμου και στην καθαριότητα, απαντώντας σε αιχμές του Αντιδημάρχου Παντελή Ζωίδη για ελλιπή καθαριότητα επί προηγούμενης Δημαρχίας.

 ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑΝΑΤΣΗ ΣΤΟ ΔΣ ΔΕΥΑΚ

Ο τεως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αναφέρθηκε και στο θέμα της αντικατάστασης παραιτηθέντων μελών του ΔΣ και στην πρόταση που έφερε ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης για το Γ.Θανάτση και Μαρία Τρουμουλιάρη, λέγοντας ότι υποτιμά την νοημοσύνη μας και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός. Κλείνοντας αναφερόμενος στο Γ.Θανάτση είπε, ότι είναι στενός συνεργάτης του κ. Διακομιχάλη, είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό,εξάλλου είναι ο άνθρωπος που μπαίνει πάντα δια της πλαγίας,από το παράθυρο.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μικές Ρήγας στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

15-12-2021 Ο Μικές Ρήγας για την συμπεριφορά του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου