Εντυπωσιακός Γιώργος Ζερβός με τους “The Swingin’ Cats” στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» με την αλλαγή του χρόνου (video)

1402

 O  Γιώργος Ζερβός είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης στο χώρο της μουσικής,που γεννήθηκε και μεγάλωσε στo νησί της Καλύμνου, όπου από μικρή ηλικία αφοσιώθηκε στην μουσική.

Στην Αθήνα όπου πήγε για σπουδές  “άνοιξε” πορεία μέσα στην μουσική ακολουθώντας μια δική του  πετυχημένη και ξεχωριστή πορείασε διάφορα επίπεδα.   

Μουσικός, μαέστρος, γράφει μουσική, τραγουδά, ιδρυτικό μέλος της μπάντας The Swingin’ Cats  με την οποία μετρά περισσότερα από 11 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η παρουσία του Γιώργος Ζερβου με τους συνεργάτες της μπάντας “The Swingin’ Cats”  στο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την υποδοχή του 2022 ήταν εντυπωσιακή.

 Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, η εκδήλωση συνεχίστηκε με το Γιώργο Ζερβό και τους The Swingin’ Cats, που με τον κομψό jazzy ήχο τους, το κέφι και την αστείρευτα δημιουργική τους φύση, απογείωσαν τη βραδιά.

 Λίγα λόγια για την εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχτηκε το 2022!

Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, το KΠΙΣΝ καλωσόρισε το Νέο Έτος κρατώντας συντροφιά σε χιλιάδες ανθρώπους που γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου από το σπίτι.

Η βραδιά ξεκίνησε στις 23.15 με μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα από παραστάσεις όπερας και χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), ενώ δεν έλειψε και ο χορός, με τις ερμηνείες του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Θεατές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδικτυακά μέσω live streaming (μέσα από την ιστοσελίδα του snfcc.org, τη σελίδα του στο Facebook και το κανάλι του στο YouTube) αλλά και από την ΕΡΤ2. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέας Δρακόπουλος και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Έλλη Ανδριοπούλου απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Τα μεσάνυχτα εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, ενώ η υποδοχή του 2022 ολοκληρώθηκε με τις άκρως εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι.

Μετά την αλλαγή του χρόνου, η μετάδοση συνεχίστηκε με τους The Swingin’ Cats, που με τον κομψό jazzy ήχο τους, το κέφι και την αστείρευτα δημιουργική τους φύση, απογείωσαν τη βραδιά. Η μετάδοση ολοκληρώθηκε με τη μαγνητοσκοπημένη συναυλία «Χριστούγεννα με μουσικές της Αυτοκρατορικής Βιέννης» της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, που παρουσίασε δημοφιλή έργα του Johann Strauss υιού, αλλά και άλλων μελών της οικογένειας Strauss, που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με τις μέρες των γιορτών.

Δείτε το video με όλη την εκδήλωση. Η εμφάνιση του Γιώργου Ζερβού με το συγκρότημα The Swingin’ Cats, ξεκινά στο 48΄.30″ λεπτό μέχρι και 1.30’00”

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ | SNFCC