Ερώτηση Ι.Γαλουζή στο Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη για το μπάζωμα στον Περιφερειακό δρόμο Αγ.Σάββας- Θέρμα και αν υπάρχει μελέτη για τεχνικό έργο.(video)

538

Ερώτηση προς το Δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη, έθεσε ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής στη  συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022 τόσο για το μπάζωμα που έχει γίνει στον υπό διάνοιξη Περιφερειακό δρόμο Αγ.Σάββας- Θέρμα,όσο κι αν υπάρχει πρόβλεψη και μελέτη για την κατασκευή τεχνικού έργου.

Ο Γιάννης Γαλουζής παίρνοντας το λόγο είπε:

Η ερώτηση αφορά στον Περιφερειακό δρόμο που διανοίγεται από Αγιο Σάββα προς Θέρμα

 Η διάνοιξη που γίνεται είναι διαφορετική από αυτή που προβλέπει η προγραμματική σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Δήμου. Αυτό απέφυγα να το αναδείξω για να μην δημιουργηθεί θέμα και να ολοκληρωθεί το έργο όμως βλέπω ότι υπάρχει ένα τμήμα του ρέματος που έχει μπαζωθεί . Βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για κάποιο Τεχνικό έργο

Το ερώτημα είναι τι προβλέπεται να κάνετε σε μία περίοδο που οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και δεν γίνεται στη φάση αυτή να γίνεται ένα έργο και να μπαζώνουμε το ρέμα και να μην υπάρχει η αντίστοιχη πρόβλεψη τεχνικού έργου.

Απαντώντας ο Δήμαρχος είπε ότι εκ των πραγμάτων θα γίνει ένα τεχνικό έργο. Αυτό το μπάζωμα που έγινε είναι για να πατήσουν τα μηχανήματα και να περάσουν απέναντι .Δεν είναι μπάζωμα που θα μείνει εκεί.

Όταν ολοκληρωθούν οι δύο κλάδοι θα αποφασιστεί πως θα γίνει το τεχνικό έργο και που θα γίνει το σημείο της ένωσης . Θα υπάρχει σχετική μελέτη ,μόλις τα γεωμετρικά στοιχεία στο σημείο της ένωσης είναι συγκεκριμένα

Δείτε αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

28-1-2022 Ερώτηση Ι.Γαλουζή στο Δήμαρχο για το μπάζωμα στον Περιφερειακό δρόμοΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός