Ι.Μαστροκούκος προς Δήμαρχο για κτίριο 2ο ΔΣ Χώρας Καλύμνου:« Κάντε τα αυτονόητα πριν θρηνήσουμε θύματα»

817

Από τη Δημοτική παράταξη «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και τον επικεφαλής Ιωάννη Μαστροκούκο εκδόθηκε δελτίο τύπου με τίτλο « Κάντε τα αυτονόητα πριν θρηνήσουμε θύματα», που αναφέρεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Καλύμνου.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται στο δελτίο τύπου:

Τα παλιό Διδακτήριο κατασκευής του 1887, φέρει στην πλάκα κατεστραμμένη μόνωση από ασφαλτοτάπητα. Τα βρόχινα νερά εγκλωβίζονται και βρίσκουν διέξοδο στις αίθουσες διδασκαλίας. Τα πορτοπαράθυρα είναι σάπια με τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παράθυρα του νέου διδακτηρίου. Οι οχλήσεις προς τον δήμο είναι αναρίθμητες. Προφορικές υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του θέματος άπειρες. Η πραγματικότητα όμως είναι θλιβερή έως εξοργιστική.

Ήδη οι σοβάδες άρχισαν να φουσκώνουν και δεν γνωρίζουμε σε τίνος κεφάλι θα εκτονωθούν.

Μελέτη για το διδακτήριο υπάρχει εδώ και χρόνια. Χρηματοδότηση μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπάρχει. Τι περιμένετε κ. δήμαρχε!

Παραθέτουμε το πλήρες δελτίο τύπου: