Ο Έπαρχος Μ.Μουσελλής για τις επιτροπές καταγραφής ζημιών και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για αποζημιώσεις.(video)

194

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής για τη σύσταση Επιτροπών καταγραφής ζημιών και τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν όσων οι ιδιοκτησίες τους έχουν υποστεί ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Όπως ανέφερε συγκροτήθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκου, η Επιτροπή καταγραφής και αποτίμησης ζημιών, σε επιχειρήσεις της Π.Ε. Καλύμνου , οι οποίες προκλήθηκαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της πλημμύρας που εκδηλώθηκαν στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2022 στο νησί της Καλύμνου.

Επίσης για το ίδιο θέμα συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημάρχου Καλυμνίων κ. Διακομιχάλη, η αντίστοιχη επιτροπή, η οποία θα καταγράψει και θα αποτιμήσει τις ζημιές που προκλήθηκαν στις κατοικίες.

Οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη στο παρόν αίτηση με θέμα «Χορήγηση κρατικής αρωγής προς επιχειρήσεις , που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές» και να απευθύνονται στην αρμόδια επιτροπή της Π.Ε.Καλύμνου , ενώ οι πολίτες των οποίων έχει πληγεί η κύρια κατοικία, θα συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση με θέμα «Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης πολιτών , που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές» και θα απευθύνονται στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου Καλυμνίων

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

13-1-2022 Ο Μ.Μουσελλής για τις διαδικασίες αποζημίωσης των πληγέντωνΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός