Ο Ι. Μαστροκούκος καταγγέλλει το μπάζωμα του ρέματος στη διάνοιξη του Περιφερειακού δρόμου Άγιος Σάββας-Θέρμα(video)

1100

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος για το έργο της διάνοιξης του Περιφερειακού δρόμου Άγιος Σάββας- Θέρμα.

 Ο Ι.Μαστροκούκος με αφορμή και τις ζημιές από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις αναφέρθηκε στο μπάζωμα του ρέματος για να περάσει ο νέος δρόμος από τη μία πλευρά στην άλλη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, συντελείται ένα μικρό έγκλημα. Όχι μόνο περιβαλλοντικό, αλλά και έγκλημα όσο αφορά την ανάπτυξη αυτής της περιοχής.

Ποιο συγκεκριμένα ο Ι.Μαστροκούκος έθεσε το ερώτημα γιατί άλλαξε η χάραξη του δρόμου και πήγε στην απέναντι πλευρά του ρέματος;

Πηγαίνοντας στην άλλη πλευρά, όπως είπε, ήδη έχουν μπαζώσει το ρέμα .Που είναι η μελέτη των τεχνικών έργων για το γεφύρι, για να μην έχουν τα νερά από τις βροχοπτώσεις πρόβλημα και να μην περνούν από το μπαζωμένο ρέμα;  Είναι έργο προοπτικής και ανάπτυξης ή έργο για να πάμε στις εκλογές και να κλαίνε οι επόμενοι;

Κλείνοντας είπε: ήμουν στα Σκάλια ,στην Παλιόνησο ,στον Άγιο Χαράλαμπο, στον Αρχάγγελο. Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι περίεργες και ερχόμαστε εμείς ως επίσημη πολιτεία και δημιουργούμε θέματα που θα μας προκύψουν οσονούπω.Κάθε φορά ο κ. Διακομιχάλης μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει και τα χειρότερα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ι.Μαστροκούκος στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

10-1-2022 Ο Γ.Μαστροκούκος μιλάει για τον περιφερειακό δρόμο στον Αγ.Σάββα