Πλούσιος ο απολογισμός 2021 του kalymnos-news.gr: 4.780 ειδήσεις -1.290 video-211 εκπομπές

1183

Μία χρονιά, το 2021 πέρασε και  για την ενημερωτική ηλεκτρονική μας εφημερίδα  το kalymnos-news.gr ήταν αρκετά δημιουργική,  παραγωγική και πετυχημένη.

Xιλιάδες ήταν οι επισκέπτες  που καθημερινά, απ’ όλα τα σημεία του πλανήτη , επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα μας www.kalymnos-news.gr για να πληροφορηθούν τα νέα της Καλύμνου και των γύρω νησιών.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ιστοσελίδα μας www.kalymnos-news.gr κατέχει μία αξιοζήλευτη θέση μεταξύ των ηλεκτρονικών εφημερίδων στην Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από της analytics.google.com και βρίσκεται μακράν μπροστά από τις άλλες ηλεκτρονικές εφημερίδες της περιοχής,

Οι αριθμοί που παραθέτουμε ως ένα σύντομο απολογισμό για το 2021, επιβεβαιώνουν ότι η χρονιά που πέρασε ήταν δημιουργική, παραγωγική, πετυχημένη

Δημοσιεύσαμε:

-4,780 ειδήσεις

1.290 video

-211 εκπομπές ¨Εν Καλύμνω..τώρα»

Από τις 4.780  ειδήσεις που δημοσιεύσαμε:

 -Οι 3.828  αφορούσαν τοπικά θέματα

-Οι 682 θέματα γενικού ενδιαφέροντος από την Ελλάδα και τον Κόσμο

-Οι 145  ήταν άρθρα-λαογραφικά-ιστορικά

-Οι 66 αφορούσαν την Ομογένεια. Και οι υπόλοιπες άλλες κατηγορίες θεμάτων

Το 80%  περίπου των ειδήσεων αφορούσαν σε τοπικά θέματα.

 Ένα ποσοστό που δείχνει μαζί με τα 1290 video-ρεπορτάζ τη δυναμική της εφημερίδας και την καθιέρωση της ως Τοπική ενημερωτική και όχι ως αντιγραφέα ειδήσεων άλλων site και που δεν έχουν καμία σχέση με την Κάλυμνο.

Το site μας είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των υπολογιστών, των smartphones και των tablets και η λειτουργία του είναι απλή και εύκολη πλοήγηση.

Επισκεφθείτε και εσείς το www.kalymnos-news.gr περιηγηθείτε και ενημερωθείτε για όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει και τοποθετήστε το στα αγαπημένα σας site για να μαθαίνετε πρώτοι, έγκυρα και έγκαιρα τα όσα συμβαίνουν στην Κάλυμνο και στα γύρω νησιά ,στην Ομογένεια μας, αλλά και πολύ σημαντικές ειδήσεις γενικού ενδιαφέροντος  από την Ελληνική και Διεθνή επικαιρότητα.

Κλείνοντας τον απολογισμό του 2021  θα κάνουμε μία μικρή αναφορά  στις 211 εκπομπές «Εν Καλύμνω…τώρα» και στα 1.290  video-ρεπορτάζ.

«Εν Καλύμνω…τώρα»

 Η εκπομπή με τη Μπέττυ Μαίλλη και το Μάμα Χαραμαντά και συντονιστή το Δημήτρη Δρόσο με ειδήσεις και πλούσιο ρεπορτάζ από την Κάλυμνο.

211 εκπομπές μέσα στο 2021

Η ωριαία καθημερινή ενημερωτική εκπομπή από Δευτέρα-Παρασκευή στις 2.00 το μεσημέρι ζωντανά στο κανάλι του kalymnos-news.gr στο YouTube και μέσω fb

Τα 1290 video-ρεπορτάζ του 2021

Μπέττυ Μαϊλλη και Μάμας Χαραμαντάς «αλωνίζουν» καθημερινά κάθε γωνιά της Καλύμνου και καταγράφουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα.

Ο Δημήτρης Δρόσος συντονίζει, ετοιμάζει, μοντάρει και παρουσιάζει τα video

ΚΑΛΗ νέα Χρονιά με ΥΓΕΙΑ