Μία μεγάλη δωρεά ενός (1) υπερηχοκαρδιογράφου και δύο(2) ηλεκτροκαρδιογράφων από την Ελένη Διαμαντή στο Νοσοκομείο Καλύμνου. (video)  

1736

Μία μεγάλη δωρεά ενός (1) υπερσύγχρονου υπερηχοκαρδιογράφου και δύο(2) ηλεκτροκαρδιογράφων που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τις 25.000 ευρώ, από την Ελένη Διαμαντή  για τις ανάγκες της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείο Καλύμνου.

Σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κατερίνα Εμμανουήλ ευχαρίστησε την Ελένη Διαμαντή για αυτή τη μεγάλη της προσφορά.

Η Ελένη Διαμαντή παίρνοντας το λόγο αφού ευχαρίστησε τη Διοικήτρια είπε μεταξύ άλλων: Δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρούμε ως οικογένεια να κάνουμε μία δωρεά. Ο πατέρας μου που ήταν Καλύμνιος,έχει πεθάνει το 2008 και η μητέρα μου ήθελε στη μνήμη του να κάνει δωρεά ενός τομογράφου στο Νοσοκομείο Καλύμνου. Όταν δήλωσε την επιθυμία της δέχθηκε έναν πόλεμο! Είπαν ο Δήμαρχος τότε και οι διάφορες αρχές να μην δωρίσει τομογράφο,αλλά αν θέλετε να κάνετε δωρεάν κάνετε ένα θεατράκι. Η μητέρα μου είπε δωρήτρια είμαι, δεν επιθυμώ να κάνω θεατράκι ,επιθυμώ να κάνω κάτι για το Νοσοκομείο της Καλύμνου 

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

23-2-2022 Δωρεά της κας.Διαμαντή στο Νοσοκομείο ΚαλύμνουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός